Nejprodávanější tituly - březen 2016
druhý stupeň

Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
druhý stupeň

Jaro

239 Kč
224 Kč
Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
druhý stupeň

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
druhý stupeň
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie - 58%
Harryho Greena unesou v den jeho čtrnáctých narozenin mimozemšťané, a když se vzbudí na jejich kosmické lodi, zjistí, že všichni mimozemšťané jsou fuč.
druhý stupeň
Ukázky

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie

238 Kč
99 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.
druhý stupeň

Král Špunt

89 Kč
Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
druhý stupeň

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Pohádky před spaním - 11%
Soubor krátkých pohádek, které rodiče nebo učitelky mateřských škol mohou dětem číst před spaním. Tomuto účelu také odpovídá rozsah jednotlivých pohádek.
druhý stupeň

Pohádky před spaním

242 Kč
215 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
druhý stupeň

Posel

338 Kč
318 Kč
Ranyt - 20%
Mladý elf Ranyt se vydává na dlouhou a nejistou cestu – musí najít vraha svých rodičů. Na hřbetě černého pantera překonává nebezpečí a nástrahy, bojuje o život; potkává sympatickou druidku Daniru, která ho nejen provází, ale také mu pomáhá.
druhý stupeň
Ukázky

Ranyt

89 Kč
71 Kč
Byliny malé čarodějky - 11%
Polonca Kovačová patří k nejoblíbenějším slovinským autorkám knih pro děti. Kniha Byliny malé čarodějky je jedinečná tím, jak suverénně spojuje autorčinu dovednost vtipně, nápaditě rozvíjet děj s nevtíravou naučností.
druhý stupeň

Byliny malé čarodějky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 71 položek
1 2 3 .. 8 > >>