Nejprodávanější tituly - březen 2016
sci-fi a fantasy

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie - 58%
Harryho Greena unesou v den jeho čtrnáctých narozenin mimozemšťané, a když se vzbudí na jejich kosmické lodi, zjistí, že všichni mimozemšťané jsou fuč.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vesmírný kapitán 1 - Na opačný konec galaxie

238 Kč
99 Kč
Král Špunt
(1x)
Komiks z tajemných moří.
sci-fi a fantasy

Král Špunt

89 Kč
Ranyt - 20%
Mladý elf Ranyt se vydává na dlouhou a nejistou cestu – musí najít vraha svých rodičů. Na hřbetě černého pantera překonává nebezpečí a nástrahy, bojuje o život; potkává sympatickou druidku Daniru, která ho nejen provází, ale také mu pomáhá.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranyt

89 Kč
71 Kč
Byliny malé čarodějky - 11%
Polonca Kovačová patří k nejoblíbenějším slovinským autorkám knih pro děti. Kniha Byliny malé čarodějky je jedinečná tím, jak suverénně spojuje autorčinu dovednost vtipně, nápaditě rozvíjet děj s nevtíravou naučností.
sci-fi a fantasy

Byliny malé čarodějky

224 Kč
199 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Minecraft - Vydoluj maximum! - 11%
Druhé aktualizované vydání úspěšného bestselleru! Vytvoř si svůj vlastní svět! Minecraft je mnohem víc než jen hra: je to alternativní vesmír plný tvorby, dobrodružství, napětí, vášně a překvapení.
sci-fi a fantasy

Minecraft - Vydoluj maximum!

269 Kč
239 Kč
Harry Potter a Fénixův řád - 11%
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
sci-fi a fantasy

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
479 Kč
Splynutí - 6%
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
sci-fi a fantasy

Splynutí

271 Kč
255 Kč
Hobit - 11%
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
sci-fi a fantasy

Hobit

1 251 Kč
1 112 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 34 položek
1 2 3 4 > >>