Nejprodávanější knihy - březen 2016
kuchařky

Receptář - Celoroční průvodce houbaře
(2x)
Tato houbová kuchařka vychází jako doplňující publikace ke knize Celoroční průvodce houbaře. Jiří Baier v ní připravil více než 120 receptů z hub, které se dají sbírat během všech ročních období. Většina receptů je doplněna fotografií hotového jídla.
kuchařky

Receptář - Celoroční průvodce houbaře

269 Kč
La Cuisine Tcheque
Recepty české kuchyně ve francouzštině.
kuchařky

La Cuisine Tcheque

89 Kč
Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
kuchařky

Udírny a uzení

166 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Publikace přináší rozsáhlou nabídku výrazů používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení.
kuchařky

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

386 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 74 položek
<< < 1 .. 6 7 8