Nejprodávanější knihy - březen 2024
kuchařky

Buchty po ránu - 11%
(3x)
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne?
kuchařky

Buchty po ránu

359 Kč
319 Kč
Mladší za 2 týdny - 11%
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí.
kuchařky

Mladší za 2 týdny

404 Kč
359 Kč
Famózní! Od babičky - 11%
Probuďte vzpomínky s Mirkou van Gils Slavíkovou, která přináší svých 70 ověřených receptů. A co nám napekla? Kremrole, věnečky, indiánky, větrníky, rakvičky a mnoho dalších známých lahůdek.
kuchařky

Famózní! Od babičky

494 Kč
439 Kč
Kouzlo domácí pekárny
Zamilujte si pečení s domácí pekárnou. I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky.
kuchařky
Ukázky

Kouzlo domácí pekárny

399 Kč
Tajné tipy našich babiček - 11%
Svět klidu, pohody, lásky, kde se dobře vaří, nic nebolí a nikdo nespěchá. Voňavé recepty, léčivé rady a laskavé vzpomínky
kuchařky

Tajné tipy našich babiček

314 Kč
279 Kč
Makrobiotické nedělní vaření + DVD
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

89 Kč
Za kamna vlezem - 11%
(2x)
Knížka unikátním způsobem spojuje vyprávění o lidových tradicích, úvahy o přirozeném běhu života a osvědčené recepty babiččiny kuchyně.
kuchařky

Za kamna vlezem

386 Kč
343 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 11%
(2x)
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu. Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař jinak).
kuchařky
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

206 Kč
183 Kč
Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 - 11%
Špičkový autorský tým mezinárodně respektovaných odborníků ve složení Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Roman Novotný a Richard Süss hodnotil více než dva tisíce vzorků vín, aby vybral ta nejlepší.
kuchařky

Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024

314 Kč
279 Kč
Pravda o cukru - 11%
(3x)
Deset triků, díky kterým si vyrovnáte hladinu glukózy v krvi bez držení diety a můžete dál jíst své oblíbené potraviny.
kuchařky

Pravda o cukru

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 160 položek
1 2 3 .. 16 > >>