Nejprodávanější tituly - duben 2016
beletrie

Stromy mluví - 11%
Život se s námi někdy nemazlí a člověk taková období řeší, jak umí. A já začala kreslit stromy. Uzdravovala jsem sebe samu tím, že jsem kreslila. Z reakce lidí, kteří mé obrázky viděli, jsem pochopila, že pomáhají i jim. Tak vznikla tato knížka.
beletrie

Stromy mluví

216 Kč
192 Kč
Surrealismus vžitný - 20%
František Dryje vychází zejména z bohaté a v mnoha ohledech suverénní tradice kritické surrealistické sebereflexe, aktualizace a analýzy a přitom vlastně jaksi navíc svým psaním cosi podstatného schraňuje, zachraňuje, zachovává pro budoucnost.
beletrie
Ukázky

Surrealismus vžitný

156 Kč
125 Kč
Šamanský bubínek
Marie Kovandová se nechá zlákat kamarádkou a společně začnou navštěvovat Ženský kruh. Je to neformální skupina, která se věnuje ezoterickým praktikám, muzikologii, meditacím.
beletrie
Ukázky

Šamanský bubínek

169 Kč
Šepot - 11%
Demi je patnáct. Žije s rodiči na předměstí australského města. Sní své sny a nic jí neschází. Jednoho dne se ale vše změní a Demi si musí zvykat na novou školu, najít si nové kamarády, a dokonce se naučit nový jazyk a poznat novou kulturu.
beletrie

Šepot

178 Kč
158 Kč
Štěpánek, veverka Papaka a kohoutek Todot - 11%
(4x)

Příběh se odehrává na planetě Zemi v humnických světech, která nese název Zvláštní svět. Přesto není Marabela vidět ze Země dalekohledy, nebo z letadla, družic, či vrtulníků, jestliže by těmito místy, kde leží, stroje prolétaly.

beletrie

Štěpánek, veverka Papaka a kohoutek Todot

180 Kč
160 Kč
Tajemství doktora Freuda
Román známé francouzské spisovatelky zpracovává poslední období života Sigmunda Freuda ve Vídni, kde se pod vlivem nacistů rozšiřuje antisemitismus.
beletrie
Ukázky

Tajemství doktora Freuda

89 Kč
Tajemství skrytého kláštera - 20%
Eva Irvingová odjíždí se synem a přáteli na dovolenou. Příjemná cesta se nečekaně promění v nebezpečné dobrodružství: celá skupina je unesena do starého kláštera uprostřed divokých hor.
beletrie
Ukázky

Tajemství skrytého kláštera

149 Kč
119 Kč
Tajný život afghánských dívek - 11%
Kniha odhaluje pravdivý příběh o prastaré tradici "Bacha Posh", kdy se dívky vydávají za chlapce – ve společnosti, která si neváží žen. Očekávaná délka života afghánské ženy je pouhých 44 let a její životní cyklus často začíná a končí zklamáním.
beletrie
Ukázky

Tajný život afghánských dívek

315 Kč
280 Kč
Tak pravil mimočlověk - 11%

Kdybychom měli uvěřit všemu, co o sobě Bakalář šíří a co také s gustem předvádí, nabyli bychom snadno dojmu, že jde o egocentrického sociopata s řadou patologických rysů. Jenže skutečnost je opravdu jiná…

beletrie

Tak pravil mimočlověk

269 Kč
239 Kč
Tegmine - 11%
(7x)
Příběh je inspirován skutečným osudem člověka, který se v osmdesátých letech objevil v Čechách
beletrie
Ukázky

Tegmine

216 Kč
192 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100