Nejprodávanější tituly - duben 2016
cestopisy

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD - 11%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše, s trochou nadsázky řečeno „skutečně žijícího“ Járy Cimrmana.
cestopisy

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD

448 Kč
398 Kč
K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje - 11%
Kniha uzavírá svým příběhem dvacetileté himálajské dobrodružství nejúspěšnějšího českého horolezce Radka Jaroše. Je volným pokračováním publikací Hory shora a Hory shora 2, ve kterých jsou popsány jeho výstupy na předešlých třináct osmitisícovek.
cestopisy

K2 - poslední klenot mé koruny Himálaje

359 Kč
319 Kč
Zápisky z Tibetu - 11%
(2x)
Stěžejní dílo čínsky píšící tibetské básnířky, esejistky a blogerky Cchering Özer, Zápisky z Tibetu, vyšlo poprvé v roce 2003 v Kantonu, krátce nato však bylo v ČLR zakázáno.
cestopisy

Zápisky z Tibetu

405 Kč
360 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
cestopisy

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Union Jack - 20%
„Union Jack“ je název vlajky Spojeného království Velké Británie. Cestopis putování po Anglii, Walesu, Skotsku a Irsku navazuje na „spanilou“ jízdu, kterou jsme předchozího roku absolvovali s Mírou Skalickým Skalákem a jeho ženou Šárkou po Turecku.
cestopisy
Ukázky

Union Jack

179 Kč
143 Kč
Jak jsem dobýval Ameriku - 11%
Skutečný příběh Českého nelegálního pracovníka v USA. Co všechno se může přihodit a pokazit a jak se toho pokud možno vyvarovat, vám kniha napoví. Dokonce zavítáte i do amerického vězení.
cestopisy

Jak jsem dobýval Ameriku

134 Kč
119 Kč
Kluci od mariny
Humor ze života českých námořníků u rakouské mariny.
cestopisy

Kluci od mariny

206 Kč
Lyžníci v Karibiku - 11%
Kniha je zcela netradičním pohledem dvou mladých cestovatelů – dobrodruhů - do nám málo známých oblastí jednoho z nejkrásnějších koutů světa
cestopisy

Lyžníci v Karibiku

314 Kč
279 Kč
Na sever - 11%
Kniha čtenáře zavede do divoké přírody západní Kanady a Aljašky. Tříměsíční putování začíná v Britské Kolumbii a v amerických státech Washington a Montana.
cestopisy
Ukázky

Na sever

350 Kč
311 Kč
Světem na kole - 11%
Lákavý barevný cestopis cestovatele Martina Stillera, který každoročně pořádá festivaly Cyklocestování (cyklocestovani.cz) seznamuje se dvěma jeho největšími cykloexpedicemi: Napříč Austrálií; a Kubou – společně s jihozápadem USA.
cestopisy

Světem na kole

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>