Nejprodávanější tituly - duben 2016
vojenství (military)

Špinavá válka III. - 11%
Závěrečný díl trilogie o alžírském konfliktu z let 1954-1962 přibližuje nejrozsáhlejší francouzskou vojenskou ofenzívu proti alžírským mudžáhedínům, tajemství francouzského jaderného programu a testů atomových bomb na Sahaře...
vojenství (military)

Špinavá válka III.

377 Kč
335 Kč
Špionážní případy - 11%
Většina lidí si práci tajných služeb představuje jako velice romantickou činnost, plnou odvážných činů a dobrodružství. Vlastní realita je však mnohem prozaičtější a všednější.
vojenství (military)

Špionážní případy

225 Kč
200 Kč
Vojenská příručka přežití - 11%
Chris McNab ztělesňuje zkušeného odborníka na techniky přežití. V této příručce se např. dozvíte, jak nastražit pasti na zvířata, zhotovit lovecké nástroje, rozdělat signalizační oheň, postavit iglú, ošetřit žihadlo, slézt skálu...
vojenství (military)

Vojenská příručka přežití

332 Kč
295 Kč
Novodobí husité - 11%
Kniha zpracovává historii československých vojenských jednotek jako součásti ruské armády od vzniku až do rozhodnutí o jejich stažení pres Vladivostok do Francie.
vojenství (military)

Novodobí husité

125 Kč
111 Kč
Samopal vz. 58 - 11%

Renomovaný odborný publicista Ing. Jiří Fencl shrnul v této knize všechny v současné době dostupné informace o známém čs. samopalu vz. 58.

vojenství (military)

Samopal vz. 58

269 Kč
239 Kč
Obrněná technika 12 - Velká Británie a země Commonwealthu - 11%
(1x)
Na úspěšnou řadu knih, věnujících se dějinám vývoje a nasazení obrněné techniky v období od konce první světové války do roku 1945, navazuje další díl, věnovaný Velké Británii a zemím Commonwealthu.
vojenství (military)

Obrněná technika 12 - Velká Británie a země Commonwealthu

441 Kč
392 Kč
Pušky a samopaly - 11%
Kniha Pušky a samopaly je rozdělena do tří částí. V první jsou popsány a vyobrazeny opakovačky a samočinné pušky „první generace“z konce 19. století, druhá část knihy je věnována samopalům a část třetí puškám „druhé generace“ – automatům.
vojenství (military)

Pušky a samopaly

314 Kč
279 Kč
Revolvery a pistole - 11%
V této knize jsou popsány a vyobrazeny revolvery a pistole. Informují o stavu tohoto odvětví střeleckých zbraní na celém světě od vzniku jednotlivých nábojů až po dnešní dobu.
vojenství (military)

Revolvery a pistole

359 Kč
319 Kč
V zájmu všeho křesťanstva - 20%
(1x)
Tak jako se Waterloo stalo v obecném povědomí synonymem pro porážku, Lepanto – námořní bitva Osmanů s benátsko-španělsko-papežskou koalicí vystupující jako tak zvaná Svatá liga – vstoupilo do dějin jako „bod obratu“.
vojenství (military)
Ukázky

V zájmu všeho křesťanstva

139 Kč
111 Kč
Byl jsem agentem NKVD - 20%
(2x)
Autor popisuje svou cestu do služeb NKVD, metody vyškolování agentů, svou činnost informátora a provokatéra, válečná léta v Sovětském svazu, způsob, jakým sovětský režim nakládal s vlastními válečnými hrdiny i svůj konečný útěk na Západ.
vojenství (military)
Ukázky

Byl jsem agentem NKVD

74 Kč
59 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>