Nejprodávanější tituly - duben 2016
věda a technika

Parníky vyplouvají
Vedle kapitol o organizaci labské paroplavby a technickém vývoji jejích plavidel je do knihy pojato několik kapitol méně technických: O životě a plavbách českých soukromých loďařů, o třech parnících stejného jména apod.
věda a technika

Parníky vyplouvají

269 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Solární soustavy - 20%
Využití sluneční energie v bytových domech má v souvislosti se snižováním energetické náročnosti přípravy teplé vody a vytápění vysoký potenciál vzhledem k výrazně lepším energetickým a ekonomickým parametrům instalací solární tepelné techniky.
věda a technika
Ukázky

Solární soustavy

135 Kč
108 Kč
Opravy povrchů v bytě svépomocí - 20%
Kniha pro všechny uživatele bytů a domů, kteří si vlastními silami a s co nejmenším finančním zatížením chtějí opravit či zmodernizovat stěny, podlahy nebo stropy v bytě.
věda a technika
Ukázky

Opravy povrchů v bytě svépomocí

118 Kč
94 Kč
Vojenská příručka přežití - 11%
Chris McNab ztělesňuje zkušeného odborníka na techniky přežití. V této příručce se např. dozvíte, jak nastražit pasti na zvířata, zhotovit lovecké nástroje, rozdělat signalizační oheň, postavit iglú, ošetřit žihadlo, slézt skálu...
věda a technika

Vojenská příručka přežití

332 Kč
295 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
věda a technika
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Legendární Praga V3S - 11%
V knize najdete podrobný popis stavu motorizace v Československu po druhé světové válce, historii vývoje Pragy V3S, kompletní přehled takticko-technických dat vozu.
věda a technika

Legendární Praga V3S

449 Kč
399 Kč
Inženýrskogeologický průzkum pro přehrady - 20%
Kniha pojednává v celé šíři problematiky o všech průzkumných metodách, které oba autoři při průzkumech pro přehrady aplikovali a uvádí praktické postupy a návody.
věda a technika
Ukázky

Inženýrskogeologický průzkum pro přehrady

289 Kč
231 Kč
Pušky a samopaly - 11%
Kniha Pušky a samopaly je rozdělena do tří částí. V první jsou popsány a vyobrazeny opakovačky a samočinné pušky „první generace“z konce 19. století, druhá část knihy je věnována samopalům a část třetí puškám „druhé generace“ – automatům.
věda a technika

Pušky a samopaly

314 Kč
279 Kč
Revolvery a pistole - 11%
V této knize jsou popsány a vyobrazeny revolvery a pistole. Informují o stavu tohoto odvětví střeleckých zbraní na celém světě od vzniku jednotlivých nábojů až po dnešní dobu.
věda a technika

Revolvery a pistole

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>