Nejprodávanější tituly - duben 2016
přírodní vědy

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - 11%
V této útlé a půvabné knize shrnují matematik Matthew Watkins a ilustrátor Matt Tweed základní vzorce z matematiky a fyziky v sympatické a snadno pochopitelné podobě.
přírodní vědy

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce

203 Kč
180 Kč
Les a industrializace - 11%
Publikace sleduje proměnu vzájemného vztahu dvou na první pohled nesourodých, v mnohém ohledu dokonce protichůdných či zdánlivě konkurenčních jevů – lesa a průmyslu.
přírodní vědy

Les a industrializace

207 Kč
184 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Houbařská vyšší dívčí - 20%
Původně jsem předpokládal, že to bude další pošahaný atlas hub. S překvapením jsem zjistil, že je to opravdu něco jako učebnice houbaření, která se dokonce dá jen tak číst za dlouhých zimních večerů.
přírodní vědy
Ukázky

Houbařská vyšší dívčí

89 Kč
71 Kč
O kaktech a jejich narkotických účincích - 11%
(1x)
Studie osobitého botanika a etnografa (1882–1944) představuje dobovou sumu vědeckých poznatků o těchto nedostupných a záhadných rostlinách, botanicky určených jako rod Lophophora, i jeho vlastní zkušenosti a přínos světovému výzkumu.
přírodní vědy

O kaktech a jejich narkotických účincích

248 Kč
220 Kč
Simpsonovi a jejich matematická tajemství - 11%
Čtenář zjistí, že členové autorského týmu televizního seriálu jsou absolventy matematických oborů prestižních univerzit a že jejich vztah k matematice se v příbězích neztratí.
přírodní vědy

Simpsonovi a jejich matematická tajemství

268 Kč
238 Kč
Znovuzrozený čas - 11%

Fyzikové při zkoumání a formulování zákonů, které utvářely a utvářejí podobu světa, vidí čas jako iluzi.

přírodní vědy

Znovuzrozený čas

358 Kč
318 Kč
Co kdyby? - 11%
(2x)
Tato kniha od tvůrce veleoblíbeného webového komiksu xkcd vám nabízí překvapivé odpovědi na důležité otázky, na které vás nejspíš nikdy ani nenapadlo se zeptat.
přírodní vědy

Co kdyby?

449 Kč
399 Kč
Kniha o fyzice - 11%

Velkolepá mozaika atraktivních témat z historie fyziky a přírody od velkého třesku až po vzdálenou budoucnost ztrácející se kdesi v nekonečnu.

přírodní vědy

Kniha o fyzice

629 Kč
559 Kč
Teorie her - 6%
(1x)
Kniha nabízí stručný přehled teorie her, nového vědního oboru, který již dosáhl řady důležitých výsledků na poli evoluční biologie a ekonomie a začíná přinášet revoluční objevy v dalších oborech, jako jsou například psychologie a politické vědy.
přírodní vědy

Teorie her

296 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 56 položek
1 2 3 .. 6 > >>