Nejprodávanější tituly - duben 2016
zdraví a životní styl

Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
zdraví a životní styl

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

zdraví a životní styl
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
zdraví a životní styl

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a životní styl

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
zdraví a životní styl

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Co nám tělo říká - 11%
(3x)
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění.
zdraví a životní styl

Co nám tělo říká

297 Kč
264 Kč
Moje dítě (už) nekouří - 11%
(2x)
Kouřit není cool! Naše děti – naše bohatství, naše naděje, naše budoucnost. Rodiče své děti všemožně podporují, jdou jim příkladem. Ale někdy to nestačí. Je tu společnost, zájmy napojeného byznysu, vymývání mozků, kamarádi… co také nejsou cool.
zdraví a životní styl

Moje dítě (už) nekouří

243 Kč
216 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
zdraví a životní styl

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Děláme si to doma sami - 11%
(1x)
Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Děláme si to doma sami

358 Kč
318 Kč
Zaříkávač nemocí - 11%
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.
zdraví a životní styl

Zaříkávač nemocí

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 132 položek
1 2 3 .. 14 > >>