Nejprodávanější tituly - duben 2016
zdravá výživa

Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
zdravá výživa

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

zdravá výživa
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
zdravá výživa

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Naservírujte si vítězství - 11%
V knize Naservírujte si vítězství Djokovič líčí, jak přežil bombardování Bělehradu, jak z válkou přervaného dětství došel až na vrchol ve svém sportu. Pak nám ukazuje dietu, jež změnila jeho zdravotní stav a pomohla mu k zisku největších trofejí.
zdravá výživa

Naservírujte si vítězství

269 Kč
239 Kč
Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.
zdravá výživa

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
zdravá výživa

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Velký dietní plán III. - 11%
Velký dietní plán III poslouží jako inspirace i jako jednoduchý návod na to, jak se začít stravovat zdravě. Neobsahuje totiž pouze 10 jídelníčků na různá témata, ale i 10 zajímavých článků a velký nákupní seznam s konkrétními tipy produktů.
zdravá výživa
Ukázky

Velký dietní plán III.

269 Kč
239 Kč
Zdravě a syrově - 11%
(1x)
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti.
zdravá výživa

Zdravě a syrově

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 27 položek
1 2 3 > >>