Nejprodávanější tituly - duben 2016
písňové texty

Kytaru s palmou (texty písní) - 11%
Dlouho očekávaný svazek písňových textů Oldřicha Janoty. Ve svazku sledujeme proměny Janotovy poetiky v průběhu čtyřiceti let a nacházíme zde poklady patřící k tomu nejlepšímu, co v české zpívané poezii vzniklo.
písňové texty

Kytaru s palmou (texty písní)

300 Kč
266 Kč
Nejznámější dětské písničky - 11%
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.
písňové texty

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
159 Kč
Písničky pro (ne)všední den - 11%
Kniha představuje písňové texty v české populární hudbě 60. let 20. století jako pozoruhodnou, dosud přitom spíše opomíjenou součást literární historie.
písňové texty

Písničky pro (ne)všední den

224 Kč
199 Kč
Šansony & spol. - 11%
Básně spojené s hudbou mají jedinečnou přitažlivost pro čtenáře i posluchače. K nim autor vybral výmluvné umělecké fotografie a součástí knihy je CD Motýl něhy uletí Renaty Drössler, která patnáct textů zhudebnila a nazpívala.
písňové texty

Šansony & spol.

351 Kč
312 Kč
Kašpárek v rohlíku - 50%
(8x)
Devět ilustrovaných příběhů ze života Kašpárka v rohlíku od jeho narození po současnost. Dospěláci mohou číst nahlas, děti v duchu, předškolní piškoti prohlížet. Součástí je souhrnné vydání všech kašpárkových hudebních textů včetně těch dosud neveřejných.
písňové texty
Ukázky

Kašpárek v rohlíku

398 Kč
198 Kč
Život a dílo - 20%
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
písňové texty
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
215 Kč
Vrata dokořán - 11%
Úplné vydání písňových textů a poezie Sváti Karáska navazuje knižní úpravou na úspěšnou sbírku kázání Boží trouba (Kalich 2000).
písňové texty

Vrata dokořán

207 Kč
184 Kč
Velikonoční koledy zvyky a obyčeje - 11%
Knížka navazuje na Vánoční koledy naší babičky. Přináší tradiční zvyky a popěvky, známé i méně obvyklé české velikonoční koledy.
písňové texty

Velikonoční koledy zvyky a obyčeje

161 Kč
143 Kč
Písně kapely Aktual - 11%
První kompletní vydání textů Knížákovy skupiny Aktual převážně z let 1968 - 72.
písňové texty

Písně kapely Aktual

44 Kč
39 Kč