Nejprodávanější tituly - duben 2016
fotografie

Slepí málokdy - 11%
Kniha Slepí málokdy spojuje v harmonický celek dvě protilehlé sféry: text, působící jako nástroj verbálního vyjadřování skutečnosti, a fotografii coby médium neverbální povahy, která skutečnost zachycuje.
fotografie
Ukázky

Slepí málokdy

342 Kč
304 Kč
Intimita - 11%
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.
fotografie

Intimita

628 Kč
558 Kč
Alois Nožička
(1x)
Publikace se zabývá prvním desetiletím tvorby Aloise Nožičky, který i ve světovém srovnání patří k nejoriginálnějším výtvarníkům druhé poloviny 20. století vyjadřujících se výhradně fotograficky.
fotografie

Alois Nožička

62 Kč
Ladislav Drezdowicz
(1x)
Drezdowiczova fotografická kniha vypráví osobitý příběh muže, který se rozhodl vydat na cestu, na níž ho i díky pravidelné meditaci provází klid. Fotografii využívá k jisté existenciální reflexi světa i sebe sama.
fotografie
Ukázky

Ladislav Drezdowicz

351 Kč
Foto Ideal. Jindřich Zelenka
(2x)

Autor knihy, fotograf Prokop Paul, je pokračovatelem významné fotografické dynastie, na jejímž počátku stál Jindřich Zelenka, jehož životní osudy a tvorbu kniha mapuje. Zelenka se vyučil a pracoval jako asistent v ateliéru Rudolfa Bruner-Dvořáka.

fotografie
Ukázky

Foto Ideal. Jindřich Zelenka

351 Kč
Žena Woman - 11%
(1x)
Kniha obsahuje fotografický cyklus o ženách české fotografky Dany Kyndrové.
fotografie

Žena Woman

315 Kč
280 Kč
Dvě tváře - 11%
Kniha Dvě tváře přináší obsáhlý výbor z díla historičky fotografie Anny Fárové (1928–2010) z let 1956–2007.
fotografie

Dvě tváře

539 Kč
479 Kč
Jaroslav Beneš
Tvorba Jaroslava Beneše náleží k té linii české umělecké fotografie, v níž se završuje analogová éra, zakladatelská fáze technicky vzniklých obrazů, a reprezentuje tak pozdní, závěrečnou fázi modernity.
fotografie
Ukázky

Jaroslav Beneš

351 Kč
Josef Husák. Fotografie - 11%
Josef Husák patří k předním českým představitelům subjektivního dokumentu, směru, který dnes zaujímá stále významnější pozici v současné tvůrčí fotografii.
fotografie

Josef Husák. Fotografie

315 Kč
280 Kč
Dravci - 11%
Velmi zdařilá barevná fotografická publikace s unikátními záběry dravců při letu a v jejich přirozeném prostředí. Kniha je doplněna o faktické i zajímavé informace o jednotlivých druzích.
fotografie

Dravci

342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>