Nejprodávanější tituly - duben 2016
hudba

Karel IV. Historie života velkého vladaře - 11%
(1x)
Monografie Karel IV. Historie života velkého vladaře, je zdařilým pokusem o komplexní zachycení života i doby Karla IV. od jeho politických počátků v severní Itálii až po jeho diplomatickou cestu do Francie na sklonku života.
hudba
Ukázky

Karel IV. Historie života velkého vladaře

268 Kč
238 Kč
Hudba jako horký tep života - 11%
Kniha pojednává v několika tematických kapitolách o vývoji české hudební estetiky, vědy a kritiky v období od konce druhé světové války do konce šedesátých let.
hudba

Hudba jako horký tep života

261 Kč
232 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina - 11%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
399 Kč
Africké květiny - 11%
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
hudba

Africké květiny

223 Kč
198 Kč
Nemysli na to - 11%
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.
hudba

Nemysli na to

261 Kč
232 Kč
OKOLO100LALALA I+II - 11%
Dvojkniha a CD zaznamenávají pětiletou činnost, tedy prvních sto programů, volného společenství Přemysla Ruta a jeho přátel OKOLOSTOLA.
hudba

OKOLO100LALALA I+II

441 Kč
392 Kč
Pod drnem - 11%
Album Pod drnem skupiny Chudák paní Popelková nabízí letité songy uskupení vzniklého na základě příležitostných hudebních setkání písničkáře Karla Vepřeka se saxofonistou Jaroslavem Šebestou, které koncem 80. let doplnil vizuální bubeník Pavel Heřman
hudba

Pod drnem

225 Kč
200 Kč
Decibely nad Brnem - 20%
(1x)
Kniha pro všechny fanoušky bigbítu předrevolučních let. Tuto hudbu se rozhodl zachytit ve svém knižním projektu brněnský hudební publicista Petr Gratias, který připravil knihu Decibely nad Brnem, jenž zachycuje období počátku 60. do konce 80. let.
hudba
Ukázky

Decibely nad Brnem

198 Kč
158 Kč
Lůzr frendly - 11%
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
hudba

Lůzr frendly

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>