Nejprodávanější tituly - duben 2016
filosofie a náboženství

Spravedlnost: Co je správné dělat - 11%
(2x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
filosofie a náboženství

Spravedlnost: Co je správné dělat

315 Kč
280 Kč
Ve čtrnácti sám v Osvětimi - 11%
(3x)
Jde o příběh chlapce, jeho příbuzných a lidí, s nimiž přicházel do styku, v průběhu stupňujících se protižidovských opatření z roku 1942, kdy docházelo k „urychlenému odbavení“ Židů.
filosofie a náboženství

Ve čtrnácti sám v Osvětimi

446 Kč
396 Kč
I-ťing - kniha proměn - 11%
(5x)
Jedna z nejstarších knih lidského rodu, která významně ovlivňovala vývoj čínské civilizace a filozofie. Její původ se váže k počátkům dynastie Sia v 18. století př. n. l.
filosofie a náboženství

I-ťing - kniha proměn

425 Kč
378 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
filosofie a náboženství

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Tao te ťing  (váz.) - 11%
(5x)
Základní text taoismu, jenž patří více než dva tisíce let k hlavním zdrojům čínského myšlení. Je nejčastěji překládaným čínským textem do západních jazyků a dnes je považován za jedno z klíčových děl světové filosofie.
filosofie a náboženství

Tao te ťing (váz.)

295 Kč
262 Kč
Kde se stala chyba? - 74%
Kniha emeritního profesora blízkovýchodních studií na Princetonské univerzitě vypráví příběh islámského Středního východu, který se po několik staletí nacházel v popředí světové civilizace.
filosofie a náboženství

Kde se stala chyba?

269 Kč
71 Kč
Jan Fridrich z Valdštejna - 11%
Monografie věnovaná nejvyšší autoritě českého duchovenstva 17.století. Jeho život a působení poskytuje komplexní vhled do kulturního a politického vývoje českého státu a církve v období, které zdaleka nebylo jen dobou „temna“.
filosofie a náboženství

Jan Fridrich z Valdštejna

295 Kč
262 Kč
Putovat s andělem - 11%
(1x)
Zatímco v první části této knihy se autorka Symbolismu lidského těla zabývá přítomností andělů v židovsko-křesťanské tradici, Pierre-Yves Albrecht zkoumá význam andělů od starověké Persie až po súfijský islám.
filosofie a náboženství

Putovat s andělem

268 Kč
238 Kč
Archeologie znaku - 11%
(2x)
Cílem předložené kolektivní monografie je představit českému čtenáři doposud nepříliš často pojednávané téma sémiotické historiografie.
filosofie a náboženství

Archeologie znaku

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 298 položek
1 2 3 .. 30 > >>