Nejprodávanější tituly - duben 2016
dívčí romány

Jaro - 6%
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
dívčí romány

Jaro

239 Kč
224 Kč
Putování za nejmocnějším kouzlem - 11%
Napínavý příběh obyčejné holčičky Josefinky, která najde zvláštní prstýnek. Kamínek v něm tvoří zakletá slza, která jednou za sto let roztaje. Když roztaje jinde než na prvním nádvoří zámku lesní pohádkové říše, zastaví se běh vody a uschne celý les.
dívčí romány

Putování za nejmocnějším kouzlem

176 Kč
156 Kč
Lena Notýsková se vydává na cestu - 11%
Lena je dvanáctiletá holka z Amsterdamu, která má často hlavu plnou otázek. A proto má vždycky po ruce notýsek, do kterého si zapisuje úplně všechno, co ji napadne. Ale to je přísně tajné!
dívčí romány

Lena Notýsková se vydává na cestu

206 Kč
183 Kč
Šepot - 11%
Demi je patnáct. Žije s rodiči na předměstí australského města. Sní své sny a nic jí neschází. Jednoho dne se ale vše změní a Demi si musí zvykat na novou školu, najít si nové kamarády, a dokonce se naučit nový jazyk a poznat novou kulturu.
dívčí romány

Šepot

178 Kč
158 Kč
Tegmine - 11%
(7x)
Příběh je inspirován skutečným osudem člověka, který se v osmdesátých letech objevil v Čechách
dívčí romány
Ukázky

Tegmine

216 Kč
192 Kč
Amélie a duchové - 11%
(2x)
Dům na břehu Vltavy už vůbec není zapomenutý a tmavý. Žije v něm Markéta, která sní o tom, že bude zpěvačkou, a Amélie, která by se zpěvačkou také ráda stala, kdyby ovšem nebyla duch. Ale mohou duchové zpívat lidem? Mohou se duchové zamilovat?
dívčí romány

Amélie a duchové

179 Kč
159 Kč
Malá Baletka - Ela a maškarní ples - 11%

Ela se nemůže dočkat vystoupení, na kterém má tančit Modrého ptáka. Premiéra se kvapem blíží, jenomže malá baletka si vymkne kotník a podle lékařů se jí noha nestihne do té doby uzdravit.

dívčí romány
Ukázky

Malá Baletka - Ela a maškarní ples

170 Kč
151 Kč