Nejprodávanější tituly - duben 2016
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 3
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa.
kuchařky

Vaříme podle Herbáře 3

179 Kč
Pohoda v kuchyni - 11%
Kuchařské knihy s poctivými a spolehlivými recepty píše Jamie už 15 let, ale teď by vás rád vzal o úroveň výš, na pomyslný"x-tý" stupeň.
kuchařky

Pohoda v kuchyni

584 Kč
519 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - 11%
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
319 Kč
Mlsné čenichání - 11%
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky

Mlsné čenichání

223 Kč
198 Kč
Vařte chytře jako Jamie - 11%
Cílem nové kuchařky Jamieho Olivera je naučit Vás vařit chytře, jíst lépe a plýtvat méně. Kniha se uplatní v každé domácnosti, a to ať už jste dva, je vás celá rodina nebo parta študáků, kteří spolu bydlí.
kuchařky

Vařte chytře jako Jamie

584 Kč
519 Kč
Jamie Oliver - Moje Velká Británie
(1x)
Hravý šéfkuchař Jamie Oliver vás svými recepty v knize Moje Velká Británie pozve na snídani, k nedělnímu obědu, na čaj o páté i do britské hospody.
kuchařky

Jamie Oliver - Moje Velká Británie

584 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
kuchařky

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Luštěniny - 11%
(1x)
Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám.
kuchařky

Luštěniny

233 Kč
207 Kč
Co pít, když... - 11%
(1x)
Volné pokračování úspěšného titulu Co jíst, když… vám tentokrát poskytne spoustu zajímavých informací a užitečných rad, jak se přirozenou cestou pomocí rozmanitých nápojů můžete zbavit zdravotních problémů.
kuchařky

Co pít, když...

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>