Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2016

Pavel Zajíček
Autor čte z nepublikovaného cyklu básní Individuace z roku 1972 a ze sbírky Chvění, obsahující texty z posledního dvacetiletí. Součástí CD je doprovodný text Martina Hyblera.

Pavel Zajíček

179 Kč
Po strništi bos
(7x)
Audikniha autentických vzpomínek Zdeněk Svěrák vypráví optikou sedmiletého chlapce. "Abych se do toho vpravil, při procházce liduprázdným krajem jsem si na polní cestě klekl.

Po strništi bos

203 Kč
Pohádky z Krakonošovy zahrádky
Tyto nádherné poudačky, vyprávěnky, či jednoduše pohádky se odehrávají v dobách již dávno minulých, kdy ještě člouječí pokolení bylo s přírodou spjato.

Pohádky z Krakonošovy zahrádky

224 Kč
Přízrak
(7x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.

Přízrak

314 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.

Solaris

359 Kč
Heda Gablerová
Inscenace natočená roku 2000 Českým rozhlasem.

Heda Gablerová

134 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Hypnotizér
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do

Hypnotizér

314 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše
(1x)
Audiokniha ke knižnímu titulu Muži jsou z Marsu. Ženy z Venuše.

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

269 Kč
Přítelkyně z domu smutku
(1x)
Rozhlasová nahrávka z roku 1992. Audiokniha má autobiografické rysy, autorka byla téměř rok vězněna ve vazební věznici v Praze-Ruzyni, když byla obviněna z trestného činu podvracení republiky.

Přítelkyně z domu smutku

224 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 73 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>