Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2016

Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Jablko je vinno
Dialogy protagonistů ze stejnojmenné knihy Miroslava Horníčka. Neotřelý, lehce ironický pohled Miroslava Horníčka na vybrané slavné milenecké dvojice minulosti.

Jablko je vinno

210 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bedřicha Smetany se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana

179 Kč
Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bohuslava Martinů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč ho vyhodili z konzervatoře.

Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů

179 Kč
Pravidla úspěchu
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.

Pravidla úspěchu

618 Kč
Příběhy pro potěchu duše
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí
V roce 1992 se sešli ve studiu Národního divadla herci a akademický malíř. Vyprávěli si veselé historky ze života a jejich povídání bylo zaznamenáno a posléze sestříháno do cca jedné hodiny.

Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí

179 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.

Akt

104 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>