Nejprodávanější tituly - květen 2016
diety

Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
diety

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 11%
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti.
diety

Kuchařka pro dialyzované pacienty

251 Kč
223 Kč
Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví - 11%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
diety
Ukázky

Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví

410 Kč
364 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
diety

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Naservírujte si vítězství - 11%
V knize Naservírujte si vítězství Djokovič líčí, jak přežil bombardování Bělehradu, jak z válkou přervaného dětství došel až na vrchol ve svém sportu. Pak nám ukazuje dietu, jež změnila jeho zdravotní stav a pomohla mu k zisku největších trofejí.
diety

Naservírujte si vítězství

269 Kč
239 Kč
Dieta při antikoagulační léčbě - 11%
Knížka by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu snižující krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Autoři knihy čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek.
diety

Dieta při antikoagulační léčbě

124 Kč
110 Kč
Radčina kuchařka bez lepku - 11%
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
diety

Radčina kuchařka bez lepku

449 Kč
399 Kč
Z fitka do kuchyne 3 - 11%

Vraj ak chceš mať krásnu postavu a zdravé telo na sladké musíš zabudnúť? Omyl! Pokojne si ho môžeš dopriať, ak... bude plné ovocia, bielkovín, zdravých tukov, či tých správnych sacharidov.

diety

Z fitka do kuchyne 3

593 Kč
527 Kč
Dieta pro vyšší věk - 11%
Při současném demografickém vývoji provázeném stárnutím populace najde v této knize řada osob vyššího věku rady a doporučení týkající se vhodného složení stravy i jednoduché přípravy jídel.
diety

Dieta pro vyšší věk

164 Kč
146 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
diety
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>