Nejprodávanější Kniha - květen 2016
česká

Proměněné sny
(6x)
Deset rozhovorů o iluzích a deziluzích, které přináší víra. Kniha přirozeně vypovídá o vztahu naší doby, křesťanství a víry z několika úhlů pohledu. Kniha získala cenu Litera v kategorii publicistika.
česká

Proměněné sny

224 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
česká

Aristokratka ve varu

269 Kč
Jak se Lišáček stal Lišákem
(1x)
Kniha originálním způsobem zpracovává mýty Indiánů ze severozápadního pobřeží Severní Ameriky.
česká

Jak se Lišáček stal Lišákem

179 Kč
Přeloučský román
(3x)
Román autenticky zachycuje atmosféru a radostně absurdní prostředí východočeské komunity na počátku osmdesátých let 20. stol.
česká

Přeloučský román

99 Kč
Ladislav Pohrobek (1440–1457)
(1x)
O osobnosti uherského a českého krále Ladislava Pohrobka (1440–1457) dosud nevyšla žádná ucelená monografie (česky ani v jiném jazyce). Práce D. Papajíka je prvním pokusem o celkové zachycení jeho životní cesty.
česká

Ladislav Pohrobek (1440–1457)

179 Kč
Zprávy z nitra
(1x)
Chtěla bych vám vyprávět svůj životní příběh o nemoci, která se proměnila v moc. V moc ovládnout svůj život a vzít za něj plnou zodpovědnost. Věřím, že každý dokáže změnit běh života. Co to znamená?
česká

Zprávy z nitra

269 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká

Poslední aristokratka

260 Kč
Elon Musk
(1x)
Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Prředevším je ale Musk technologickým vizionářem, který mění sci-fi v realitu.
česká

Elon Musk

395 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
česká

Lichožrouti

331 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>