Nejprodávanější tituly - červen 2016
encyklopedie

Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku/ 8. díl V-Ž - 6%
(1x)
Projekt ing. arch. K. Kuči, zahrnující všechna města a městečka v Čechách na Moravě a ve Slezsku, už pokročil k poslednímu 8. svazku, který zahrnuje lokality od Václavic až po Žumberk.
encyklopedie

Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku/ 8. díl V-Ž

842 Kč
792 Kč
Malá enc. bohů a mýtů Jižní Ameriky - 11%

Jižní Amerika je geografický, nikoli kulturní pojem, a proto autor texty člení podle areálů na Andy, Velkou Amazonii, Gran Chaco, Ohňovou zemi a pro každý areál vybral vzorky mýtů, bohů, božstev, duchů, rituálů a ceremonií. Každý z areálů je jiný, ale odlišují se nikoliv chudobou či bohatstvím. Pestrá a početná mytologie všech etnik zachycuje minulost kmenů i veškeré hodnoty a normy lidského života od chování ke složitým fenoménům jako příroda či celý vesmír až po způsob života včetně stravování.

encyklopedie

Malá enc. bohů a mýtů Jižní Ameriky

288 Kč
256 Kč
Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku / 7. díl Str-U - 6%
(1x)
Projekt ing. arch. K. Kuči, zahrnující všechna města a městečka v Čechách na Moravě a ve Slezsku, už pokročil k 7. svazku, který zahrnuje lokality mezi Strakonicemi až Včelákovem.
encyklopedie

Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku / 7. díl Str-U

842 Kč
792 Kč
Pražské usedlosti - 11%
Encyklopedie provázející čtenáře po pražských, zejména viničních, usedlostech se dočkává svého třetího vydání, kromě drobných upřesnění se dočkává změn zejména v rozsáhlé obrazové příloze, kde byly použity mnohé historické i nové fotografie.
encyklopedie

Pražské usedlosti

347 Kč
308 Kč
Pražský uličník 3.díl - 6%
Pokračování úspěšné encyklopedie vydané v letech 1997 a 1998, které obsahuje: Nově schválené názvy, prodloužení a přejmenování ulic z let 1998–2011, opravy a doplňky k 1. a 2 . dílu, rejstřík německých názvů (jak z období okupace, tak historických).
encyklopedie

Pražský uličník 3.díl

298 Kč
280 Kč
Encyklopedie městských bran v Čechách, na Moravě a ve Slezsku - 6%
(1x)
V návaznosti na titul o městských věžích se tentokrát autor věnuje fenoménu městských bran.
encyklopedie

Encyklopedie městských bran v Čechách, na Moravě a ve Slezsku

587 Kč
552 Kč
Historický nábytek - 11%
?Druhé, přepracované a rozšířené vydání jedinečné ucelené encyklopedie historického nábytku, v níž se renomovaný autor podrobně věnuje nejen nábytkové typologii, ale spolu se slohovým zařazením se zabývá i vývojem a popisem konstrukcí, spojů a používaných materiálů.
encyklopedie

Historický nábytek

494 Kč
439 Kč
Ptáci - Ottův průvodce přírodou - 11%
Pestrobarevný svět všech druhů ptáků žijících, hnízdících nebo přilétajících na území Evropy. Přehledné popisy způsobu života, nejdůležitějších poznávacích a rozlišovacích znaků i charakteristických hlasových projevů.
encyklopedie

Ptáci - Ottův průvodce přírodou

269 Kč
239 Kč
Dobrodružství antických bohů - 11%
Znáte z antických bohů jen vládce Dia, jeho ženu Héru a jejich společníky na hoře Olymp, ale nikdy jste neslyšeli o prvních božstvech starověkého Řecka, jako jsou Erebos, Nyx, Eros, Tartaros či Gaia? Víte, kdo to byli Titáni?
encyklopedie

Dobrodružství antických bohů

206 Kč
183 Kč
Kompletní historie medicíny - 11%
(2x)
Kniha Dějiny lékařství předkládá nekonečně složitou skládačku historie lékařství zahrnující časovou posloupnost, biologickou evoluci, smrtelné pandemie, společenské změny velkého dosahu a také role, které sehráli pionýři lékařské vědy.
encyklopedie

Kompletní historie medicíny

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>