Nejprodávanější tituly - červen 2016
hudba

Jak udělat revoluci
(3x)
Struhující, burcující a šokující vzpomínky členky skupiny Pussy Riot, jinak též studentky filozofie a aktivistky za lidská práva v Rusku. Obdržela několik mezinárodních cen.
hudba

Jak udělat revoluci

251 Kč
Budu dělat za drogy
(1x)
Kousavé, ironické, sžíravé a brutálně upřímné texty představitelky newyorského undergroundu se věnují tématu násilí, sexu a individuální svobody.
hudba

Budu dělat za drogy

214 Kč
Bratři Youngové
Australský publicista Jesse Fink (43) se pouští do nesnadného úkolu – napsat neotřelou biografii proslulé hardrockové skupiny, která se svými životopisci zásadně nekomunikuje.
hudba

Bratři Youngové

359 Kč
Životaběh
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
hudba

Životaběh

315 Kč
Můj Janáček
(1x)
V tomto svazku jsou shromážděny tři Kunderovy texty o Janáčkovi, které vznikly ve Francii mezi rokem 1991 a 2004.
hudba

Můj Janáček

149 Kč
Ennio Morricone a jeho filmový svět
Ennio Morricone je považován za jednoho z nejlepších skladatelů filmové hudby všech dob. Je podepsán pod více jak 500 filmy a některé jeho melodie se dávno staly kultovními. Jak vyrůstal a jak se rodila hudba k těm nejslavnějším snímkům?
hudba

Ennio Morricone a jeho filmový svět

341 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
Adele
„Holka odvedle“, která dobyla svět….
Životní příběh britské zpěvačky Adele. Kniha mapuje životní osudy Adele až do listopadu 2015, kdy jí vyšlo nejnovější CD Adele 25.
hudba

Adele

134 Kč
Pohřeb funebráka
První celovečerní pořad skupiny Extempore Pohřeb funebráka aneb Plesnivé embryo z roku 1975 přinesl pásmo syrových, ironických a neučesaných písní Jaroslava Neduhy a kytarové experimenty Jiřího Hradce.
hudba

Pohřeb funebráka

225 Kč
Česká hudební avantgarda
Jedná se o popularizující hudebně historickou práci, typu kdysi velmi vyhledávaného Světa orchestru Mirko Očadlíka.
hudba

Česká hudební avantgarda

250 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>