Nejprodávanější tituly - červen 2016
horory

Bazar zlých snů - 11%
(1x)
Nová povídková kniha slavného mistra napětí obsahuje i texty, které ještě nikdy knižně nevyšly! Každý příběh je navíc opatřen úvodem o tom, kdy a jak vznikal a co vedlo Stephena Kinga k tomu, aby ho vytvořil.
horory

Bazar zlých snů

378 Kč
336 Kč
Pohřební výbavička - 11%
Český čtenář má nyní poprvé možnost seznámit se s dílem spisovatele, novináře a literárního kritika Fernanda Iwasakiho prostřednictvím hororových mikropovídek Pohřební výbavička, v nichž rezonuje Poe, Borges, Maupassant i Henry James.
horory

Pohřební výbavička

143 Kč
127 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Truhla ze zálivu smrti - 11%
Venku se zešeřilo, vítr vmetá do oken spršky deště a vy jste doma úplně sami. Je načase se bát. Třeba s triptychem novel, jenž právě držíte v rukou.
horory

Truhla ze zálivu smrti

134 Kč
119 Kč
Srdce v Atlantidě - 11%
Pět kratších příběhů, které na sebe volně navazují, se odehrává během několika desítek let v druhé polovině minulého století. Hrdiny provázíme od dětství přes vysokoškolský život až po krutou zkušenost ve Vietnamu.
horory

Srdce v Atlantidě

306 Kč
272 Kč
Král ve žlutém - 6%
(1x)
Mysteriózní soubor hororových a dekadentních povídek z roku 1895.
horory
Ukázky

Král ve žlutém

253 Kč
238 Kč
Sandman 5: Hra o tebe - 11%
(1x)
Co se stane, když se vaše dětské sny stanou skutečností? Nic hezkého. Aspoň pokud k tomu dojde v krajině poetických hororů Neila Gaimana.
horory

Sandman 5: Hra o tebe

440 Kč
391 Kč
Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky - 20%
(2x)
Miloň Čepelka, umělec mnoha forem psaného, mluveného i zpívaného slova, opět překvapil! Tentokrát k nám přichází coby autor oktetu mistrných hororů.
horory
Ukázky

Svědectví inspektora Toufara a jiné povídky

140 Kč
112 Kč
Bezpečí za mřížemi - 11%
Ve třetí knize ze série Mrtví živí se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jinde by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení?
horory

Bezpečí za mřížemi

269 Kč
239 Kč
Drákulův švagr - 20%
Nejslavnější české hororové povídky! Originální vypointované příběhy, které jsou směsí černého humoru a hrůzostrašného vyprávění.
horory
Ukázky

Drákulův švagr

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>