Nejprodávanější tituly - červen 2016
filosofie a náboženství

Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
filosofie a náboženství

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Buddhovy pohádky na dobrou noc - 6%
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.
filosofie a náboženství

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
263 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
filosofie a náboženství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Kde se stala chyba? - 74%
Kniha emeritního profesora blízkovýchodních studií na Princetonské univerzitě vypráví příběh islámského Středního východu, který se po několik staletí nacházel v popředí světové civilizace.
filosofie a náboženství

Kde se stala chyba?

269 Kč
71 Kč
Spravedlnost: Co je správné dělat - 11%
(2x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
filosofie a náboženství

Spravedlnost: Co je správné dělat

315 Kč
280 Kč
Úplnost a neúplnost - 11%
Další kniha z řady základních textů evropské vzdělanosti iniciovaná Petrem Vopěnkou. A po desetiletích teprve druhá přeložená kniha zásadních textů jednoho z největších matematiků, logiků a myslitelů dvacátého století.
filosofie a náboženství

Úplnost a neúplnost

198 Kč
176 Kč
Tvarytmy - 11%
(2x)
Po úspěšné knize Ze mě vychází další autorizované vyprávění herce, improvizátora a divadelního režiséra, Jaroslava Duška, tentokráte inspirované jeho dvěma pobyty ve tmě.
filosofie a náboženství

Tvarytmy

269 Kč
239 Kč
Okno v čase - 11%
(3x)
Vizionář a vědec Peter Russell ve svém bestselleru Okno v čase odvážně nastoluje hlavní duchovní výzvu naší doby — možnou transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň.
filosofie a náboženství

Okno v čase

217 Kč
193 Kč
Anatomie melancholie - 11%
Kniha Roberta Burtona o melancholii vyšla poprvé v roce 1621 a patří k nejznámějším a nejčtenějším naučným dílům té doby. Její téma je však prastaré, jako první je pojednal již Aristotelés.
filosofie a náboženství
Ukázky

Anatomie melancholie

447 Kč
398 Kč
Křesťanství na křižovatce - 11%
V roce 2009 jsme si připomněli sto let od smrti George Tyrrella a posmrtného vydání jeho knihy Křesťanství na křižovatce.
filosofie a náboženství

Křesťanství na křižovatce

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 244 položek
1 2 3 .. 25 > >>