Nejprodávanější Kniha - červen 2016
naučná, odborná a učebnice

Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Faktor Churchill - 11%
(2x)
V životopise Winstona Churchilla podává autor se svým charakteristickým vtipem a pronikavostí podobiznu premiéra, který nebojácně vedl svůj národ do boje, přestože nenáviděl válku.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Faktor Churchill

422 Kč
375 Kč
Praha neznámá - 11%
(4x)
Projděte se po netradičních místech a zákoutích hlavního města. Společně s autorem zhlédnete zašlou slávu Barrandovských teras nebo zavítáte do „Zlaté uličky“ ve Střešovičkách, kde vás nečekají davy turistů ani nemusíte platit vstupné.
naučná, odborná a učebnice

Praha neznámá

359 Kč
319 Kč
Pomalé rodičovství - 11%
Rané dětství prožíváme jen jednou. Je vzácné. To, co se odehraje v prvních letech, nelze později stejným způsobem zopakovat nebo získat nazpět. Kodaňská školka Nokken to potvrzuje.
naučná, odborná a učebnice

Pomalé rodičovství

151 Kč
134 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
naučná, odborná a učebnice

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Republika v obležení - 11%
(2x)
Kniha zachycuje první prezidentství Edvarda Beneše, léta 1935–38, se zaměřením na zahraniční politiku a mezinárodní souvislosti československé tragédie.
naučná, odborná a učebnice

Republika v obležení

313 Kč
278 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi - 6%
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.
naučná, odborná a učebnice

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
264 Kč
V pasti eura - 11%
Euro je jako časovaná bomba, která stále tiká. Mnohé země eurozóny, tvořené skupinou kulturně a hospodářsky velmi rozdílných států, jsou kvůli jeho přijetí dlouhodobě nekonkurenceschopné a trpí masovou nezaměstnaností.
naučná, odborná a učebnice

V pasti eura

178 Kč
158 Kč
T. G. Masaryk and the Jewish Question - 11%
Anglický překlad úspěšného titulu prvního polistopadového velvyslance v Izraeli M. Pojara je výsledkem celoživotního zájmu autora o nelehké a dlouhodobě tabuizované téma.
naučná, odborná a učebnice

T. G. Masaryk and the Jewish Question

324 Kč
288 Kč
Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

naučná, odborná a učebnice

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>