Nejprodávanější knihy - červen 2016
ostatní

Alén Diviš
Kniha přinášející desítky reprodukcí více či méně známých Divišových děl je zároveň sumou Zeminových textů na divišovské téma a je doplněna francouzským i anglickým resumé.
ostatní

Alén Diviš

891 Kč
Bratři Youngové
Australský publicista Jesse Fink (43) se pouští do nesnadného úkolu – napsat neotřelou biografii proslulé hardrockové skupiny, která se svými životopisci zásadně nekomunikuje.
ostatní

Bratři Youngové

359 Kč
Kosí hnízdo
(2x)
Vršovický pekař Zdeněk Drozda nezachytil ve svých vzpomínkách jen své dětství a mládí, nevytvořil jen nevšedně realistický obraz života v Praze let čtyřicátých a padesátých, ale svým osobitým jazykemi navýsost pozoruhodnou novodobou českou prózu.
ostatní

Kosí hnízdo

212 Kč
Krajiny srdce
Víc než sedmdesát autorů a téměř dvacítku fotografů spojuje láska k zemi, která je jim domovem a provází je od dětství. Jejich vyznání jsou pozvánkou i průvodcem českou kotlinou i jejím pohraničními lesy, moravskými kopci i úvaly, slovenskými horami.
ostatní

Krajiny srdce

340 Kč
Meditace o architektuře
(1x)
Kniha Pavla Zatloukala, předního znalce výtvarného umění a architektury 19. a 20. století, volně navazuje na velmi ceněnou knihu Příběhy z dlouhého století / Architektura let 1750–1918 na Moravě a ve Slezsku.
ostatní

Meditace o architektuře

1 611 Kč
Od dospívání k dozpívání
Vzpomínky legendární postavy českého undergroundu.
ostatní

Od dospívání k dozpívání

260 Kč
Popismus

V legendární Factory se pravidelně scházela společenská a kulturní smetánka té doby, od Lou Reeda a jeho Velvet Underground po Eddie Sedgwickovou či Boba Dylana.

ostatní
Ukázky

Popismus

338 Kč
Dvanáct zastavení
Paměti břevnovského opata Anastáze Opaska (1913-1999), kněze, básníka, duchovního průvodce mnoha osobností česká kultury a jedné z nejvýznamnějších osobností české katolické církve druhé poloviny 20. století.
ostatní

Dvanáct zastavení

279 Kč
Šance pro oči
Autor předkládá veřejnosti vlastní zkušenost s nabytím zraku speciálními cviky.
ostatní

Šance pro oči

359 Kč
Proměněné sny
(6x)
Deset rozhovorů o iluzích a deziluzích, které přináší víra. Kniha přirozeně vypovídá o vztahu naší doby, křesťanství a víry z několika úhlů pohledu. Kniha získala cenu Litera v kategorii publicistika.
ostatní

Proměněné sny

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 465 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 47 > >>