Nejprodávanější knihy - červen 2016

Mise Afghánistán
(20x)
Tomáš Šebek byl v Afghánistánu dvakrát, pokaždé s Lékaři bez hranic. Mezi zákroky, při nichž operoval zraněné z bojů, léčil i "běžné" úrazy, fotil a psal. Osobité svědectví lékaře a přítele Afghánců, jejichž zemi už dlouho sužují válečné konflikty.
Ukázky

Mise Afghánistán

297 Kč
Někdo se přece vrátí
Rudolf Roden (nar. 1923), rodák z pražské židovské rodiny, se roku 1942 přihlásil dobrovolně do transportu, aby mohl sdílet osud se svou budoucí ženou Evou. Nejprve se ocitli v Terezíně a poté ve vyhlazovacím táboře v Osvětimi.

Někdo se přece vrátí

177 Kč
Palisandreia
Jeden z nejoriginálnějších soudobých ruských spisovatelů ve svém třetím románě demytizuje téma ruské historie a zpracovává ho metodou prozaického postmodernismu.

Palisandreia

342 Kč
Třicet dva chwanů
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.

Třicet dva chwanů

89 Kč
Jak udělat revoluci
(3x)
Struhující, burcující a šokující vzpomínky členky skupiny Pussy Riot, jinak též studentky filozofie a aktivistky za lidská práva v Rusku. Obdržela několik mezinárodních cen.

Jak udělat revoluci

251 Kč
Jelito
Drsňák Hank Chinaski líčí své dospívání v Los Angeles, poznamenané despotickým otcem, šikanou ve škole, bídou za hospodářské krize a narůstajícím pocitem odcizení, jemuž čelil vzdorem, násilím a únikem do světa literatury.
Ukázky

Jelito

260 Kč
Případ pohřešovaného
(4x)
První případ izraelského detektiva, který má podle kritiky šanci stát se legendou. Kniha získala několik cen i nominací, a to i jako dílo krásné literatury.
Ukázky

Případ pohřešovaného

268 Kč
Tady vaše fatwa neplatí
Aktuální informace o skutečném životě v islámském světě. Kniha Karimy Bennoune je strhujícím a zároveň potřebným příspěvkem k hlubšímu poznání toho, co se skutečně v nitru islámského světa děje.

Tady vaše fatwa neplatí

313 Kč
Noc
(3x)

Obrázková knížka úspěšné německé autorky vypráví o tom, co vše se děje v městečku jedné letní noci.

Noc

254 Kč
Medvědí tanec
(3x)
Román o posledních měsících života enfant terrible české literatury Jaroslava Haška. Ještě v něm dřímá někdejší vtipálek a provokatér, ale příběh jeho posledních dnů nás často dojímá a někdy z něj mrazí.
Ukázky

Medvědí tanec

254 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>