Nejprodávanější tituly - červen 2016

O umění s rozumem II
Volné pokračování úspěšné publikace, ve které se exaktní vědci svěřovali se svým vztahem k umění.

O umění s rozumem II

206 Kč
Od iluzí k lásce
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
Ohrožená

Když mladou dívku srazí auto a ona zůstane ležet polomrtvá u silnice, malou obcí Little Melham to otřese. Jak to, že byla Abbie tak pozdě v noci venku, a jak to, že se po ní nikdo nesháněl?

Ohrožená

269 Kč
Okrajový stopník
Galaktický Švejk, okrajový stopník Grong, velitel transgalaktického křižníku třídy BU, je hrdinou nejbláznivější military space opery v celé pohnuté historii tohoto žánru.
Ukázky

Okrajový stopník

224 Kč
Omalovánky Pixel Art
Každý drobný tvar je označen číslem a u obrázku je barevná paleta, kterou máte, nebo můžete, použít pro vybarvení dané stránky.
Ukázky

Omalovánky Pixel Art

251 Kč
Plants vs. Zombies: Postrach okolí
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
Po stopách Karla IV.
V roce oslav sedmistého výročí narození Karla IV. jsme připravili o největším českém králi populárně naučnou knihu pro děti, určenou do hodin vlastivědy či dějepisu s provázaností na zeměpis, literaturu a umění.

Po stopách Karla IV.

257 Kč
Pohádky nejen mezi stromy
Kniha obsahuje 13 laskavých pohádek o víle Denisce a jejích kamarádech - stromových skřítcích, kde každý ze skřítků obývá jeden z nejčastějších stromů v naší přírodě: lípu, smrk, dub, buk, borovici, osiku a další.

Pohádky nejen mezi stromy

269 Kč
Pohřeb funebráka
První celovečerní pořad skupiny Extempore Pohřeb funebráka aneb Plesnivé embryo z roku 1975 přinesl pásmo syrových, ironických a neučesaných písní Jaroslava Neduhy a kytarové experimenty Jiřího Hradce.

Pohřeb funebráka

225 Kč
Pohyb existence
Pohyb existence je soubor šesti esejů publikovaných při různých příležitostech a věnovaných nejrůznějším tématům, tvoří jakýsi most mezi Patočkovou filosofií a Barbarasovým vlastním fenomenologickým projektem.

Pohyb existence

170 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>