Nejprodávanější tituly - červen 2016

Psychologie malých dětí - 11%
Lynne Murray je profesorkou psychologie a mezinárodně uznávanou výzkumnicí v oblasti vývoje malých dětí, která je známá svou výjimečnou erudicí týkající se důležitosti láskyplné rodičovské péče.

Psychologie malých dětí

359 Kč
319 Kč
Račte pivečko nebo vínečko? díl I
Kniha seznamuje s vývojem pohostinství v Brně, představuje dobové dokumenty související s touto živnosti jako jsou historicke účtenky, sklepní knihy, povolenky k hudbě a tanci a podobně a mapuje podniky v ulici Česká a Husova.

Račte pivečko nebo vínečko? díl I

122 Kč
Radost - Podvolte se tělu a životu - 11%
Alexander Lowen, slavný žák Wilhelma Reicha a zakladatel bioenergetiky, ve své knize ukazuje, jak se člověk může navrátit do přirozeného stavu radosti.
Ukázky

Radost - Podvolte se tělu a životu

441 Kč
392 Kč
Recepty pro život - 11%
Ve sto šesti minipovídkách se prolíná fikce s realitou. Povídky zasahují do jedenácti oblastí lidského počínání, některé se zabývají i nepochopitelným diletantstvím lidí, kteří rozhodují o našich životech, jiné odlehčují děj zábavnější formou.

Recepty pro život

135 Kč
120 Kč
Richard Lví srdce - 6%
(1x)

Monografie je věnována rytíři par exellence, anglickému králi Richardu I. Jeanu Florimu se podařilo vytvořit brilantní portrét tohoto krále opředeného mýty a legendami.

Ukázky

Richard Lví srdce

406 Kč
382 Kč
Rodičům na nejhezčí cestu - 11%
Kniha věnovaná prvním dnům, měsícům a rokům života dítěte přináší informace o normálním vývoji, ale i o tom, co zdravému vývoji překáží nebo co ho ohrožuje.

Rodičům na nejhezčí cestu

89 Kč
79 Kč
Rosa a Dara a jejich velká dobrodružství - 11%
(1x)
Zábavný pracovní sešit aktivit nejen na prázdniny pro děti a jejich rodiče.

Rosa a Dara a jejich velká dobrodružství

134 Kč
119 Kč
Rošťák Bertík – Přineees! - 11%
Dvanáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!

Rošťák Bertík – Přineees!

178 Kč
158 Kč
Rošťák Bertík – Tesákyyy! - 11%
Jedenáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!

Rošťák Bertík – Tesákyyy!

178 Kč
158 Kč
Rytířské pohádky a tajemství starých alchymistů
Pohádkové příběhy o přátelství, cti a odvaze ocení především malí školáci, kteří se právě naučili číst i rodiče, kteří je budou předčítat svým dětem. Pohádky vznikly pro rozhlasového Hajaju.

Rytířské pohádky a tajemství starých alchymistů

134 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>