Nejprodávanější tituly - červenec 2016
zdraví a životní styl

Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdraví a životní styl
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 11%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
zdraví a životní styl

Zdravá střeva, zdravý život

287 Kč
255 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
zdraví a životní styl

Migréna

377 Kč
354 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
zdraví a životní styl

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři - 11%
(3x)

Naučte se, jak /doma/ léčit a diagnostikovat: běžná nachlazení a chřipky, dětské nemoci, alergie apod. Kniha dále obsahuje kapitolu o tom, jak si vybrat správného pediatra.

zdraví a životní styl

Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři

216 Kč
192 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
zdraví a životní styl

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Co nám tělo říká - 11%
(3x)
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění.
zdraví a životní styl

Co nám tělo říká

297 Kč
264 Kč
Zázračná detoxikace - 11%
(1x)
Zázračná detoxikace je kniha, která vás naučí jak zbavit tělo toxinů, ničících vaše zdraví, a pomůže zahájit proces úplné buněčné regenerace, vedoucí k opravdovému uzdravení.
zdraví a životní styl

Zázračná detoxikace

269 Kč
239 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a životní styl

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 115 položek
1 2 3 .. 12 > >>