Nejprodávanější Kniha - červenec 2016
romantika

Cesta za láskou - 11%
Láskyplný cestopis po místech, kde se dá zapomenout na smutek. Na Silvestra v roce 2016 jsem se rozhodla, že navzdory všemu budu šťastná! Že už nebudu jen čekat, plánovat a doufat. A tak jsem se vydala na cesty.
romantika

Cesta za láskou

242 Kč
215 Kč
Brusinky - 11%
Kniha fejetonů, jejichž tématem jsou většinou muži, soužití s nimi, partnerství, přátelství a rodičovství. Hlavní linií knížky je láska a sexuální přitažlivost, což s nadhledem a vtipem ilustrují kresby Mišo Dúhy.
romantika

Brusinky

224 Kč
199 Kč
Ostrov s vůní čerstvého chleba - 11%
(4x)
Někdy se stane, že žijete celé roky s přítelem, s nímž máte vlastní prosperující podnik, bydlíte v luxusním manažerském bytě v Plymouthu, chodíte do vybrané společnosti, a zdá se, že jinak to ani být nemůže. A pak přijde bankrot.....
romantika
Ukázky

Ostrov s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Rok Patrika
(4x)
Domácí násilí je ožehavé téma, které se týká všech společenských vrstev. Cílem knihy je ukázat, že nikdo by se neměl v podobné situaci stydět, bát se ostudy nebo čehokoliv jiného. Novela je prvotinou autorky Kláry Bártové.
romantika

Rok Patrika

224 Kč
Božský hráč - 11%

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

romantika
Ukázky

Božský hráč

358 Kč
318 Kč
Slunečnice - 11%
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
romantika
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
183 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>