Nejprodávanější e-knihy - červenec 2016
ostatní

Tichý dech - 20%
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
ostatní
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
119 Kč
Básník - 20%
(8x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Autor se stal laureátem knižní Ceny Josefa Škvoreckého.
ostatní
Ukázky

Básník

299 Kč
239 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
ostatní
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Hospic - 20%
Silný a inspirující příběh zdravotní sestry, která se vzdala kariéry na špičkovém klinickém pracovišti a bez koruny v kapse se pustila do budování mobilního hospice.
ostatní
Ukázky

Hospic

79 Kč
63 Kč
Poledne u Tiffanyho - 20%
Životní příběh designérky Clary Wolcottové. Do manhattanské kanceláře slavného Louise Tiffanyho vstoupila v létě 1888 kurážná mladá umělkyně Clara Wolcottová, aby jej požádala o místo designérky v jeho firmě.
ostatní
Ukázky

Poledne u Tiffanyho

339 Kč
271 Kč
Kreativní diář - 20%
Zapomeňte na předtištěné diáře, sestavte si svůj originální kousek přímo na míru. V knize se dozvíte, jak si naplánovat rok, měsíc, týden i den. Místo se najde i na nápady, projekty či návyky. A to vše dozdobí originální kresby nebo koláže.
ostatní
Ukázky

Kreativní diář

169 Kč
135 Kč
Jak trénovat nemožného psa - 20%
V knize se dozvíte, jak váš pes myslí, co ho zajímá a co na něj zabírá.
ostatní
Ukázky

Jak trénovat nemožného psa

179 Kč
143 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
ostatní
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Pravé české papírové skládačky - 20%
Chcete si složit z papíru čepici, vlaštovku nebo lodičku? A nevíte, jak na to? Nevadí. Tato knížka vám poradí, jak vytvořit ty nejznámější a nejoblíbenější skládačky.
ostatní
Ukázky

Pravé české papírové skládačky

152 Kč
122 Kč
Padrino Krejčíř - Gangster - 20%
(1x)
Kniha přinese řadu novinek, bude mít bohatou obrazovou přílohu a také velkou mapu s pavoukem vztahů kolem Krejčíře a jeho podvodů.
ostatní
Ukázky

Padrino Krejčíř - Gangster

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 125 položek
1 2 3 .. 13 > >>