Nejprodávanější tituly - červenec 2016
děti a mládež

Plants vs. Zombies: Postrach okolí - 11%
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?
děti a mládež

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
159 Kč
Simpsonovi: Koblihová kalamita - 11%
Zbrusu nové příběhy slavné žluté rodinky. Homer Simpson si bude hledat novou práci... a stane se třeba i ředitelem základní školy či šéfem Sádelníkových koblih.
děti a mládež

Simpsonovi: Koblihová kalamita

269 Kč
239 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
děti a mládež

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
děti a mládež

Broučci

239 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Kam běží modrá liška - 6%
(4x)
Nové vydání půvabné pohádkové knihy z Malé Strany, kterou možná znáte ze svého dětství. Bubáci, vodníci a další nadpřirozené bytosti se těší na vaši návštěvu.
děti a mládež

Kam běží modrá liška

253 Kč
238 Kč
Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
děti a mládež

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Ranní říkadla - 11%
Nejkrásnější ranní verše jsou určeny dětem po ránu pro lepší vstávání, aktivnější začátek dne a pro dopolední práci ve školce.
děti a mládež

Ranní říkadla

116 Kč
103 Kč
Bart Simpson 6/2016: Chichoterapeut - 11%
Bart zažívá peklo. Učitelka Krabappelová se nastěhuje k němu domů a to přinese samozřejmě celou várku problémů. Do toho se dozvíme tajemství minulosti školníka Willieho a Homer se zúčastní soutěže o nejlepší hamburger.
děti a mládež

Bart Simpson 6/2016: Chichoterapeut

35 Kč
31 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
děti a mládež

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 111 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>