Nejprodávanější tituly - červenec 2016
první stupeň

Lichožrouti - 6%
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
první stupeň

Lichožrouti

331 Kč
311 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

první stupeň
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

první stupeň

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Zábavné příběhy Čtyřlístku - 11%
Další, v pořadí už čtrnáctá souborná kniha Čtyřlístku, se jmenuje Zábavné příběhy Čtyřlístku a obsahuje čtrnáct příběhů.
první stupeň

Zábavné příběhy Čtyřlístku

378 Kč
336 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Babička drsňačka - 6%
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
první stupeň
Ukázky

Babička drsňačka

230 Kč
216 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Pohádky pod polštář - 6%
Knižní soubor pohádek zahrnuje osm tematických okruhů, jsou zde pohádky jak pro chlapce, tak i pro děvčátka.
první stupeň

Pohádky pod polštář

254 Kč
239 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
první stupeň

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Plants vs. Zombies: Postrach okolí - 11%
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?
první stupeň

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 66 položek
1 2 3 .. 7 > >>