Nejprodávanější tituly - červenec 2016
romantika

Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Starořímský dekameron - 20%
Mladý obchodník se starožitnostmi Flavius Antonius Laeca je miláček bohů. Především bohyně lásky Afrodity - Venuše. Ta jej ve svém chrámu spolu se svými kněžkami zasvětila do tajů lásky a zároveň mu požehnala na další životní cestu.
romantika
Ukázky

Starořímský dekameron

89 Kč
71 Kč
Hříšný kanec - 11%
Může se stát, že z růžového vejce snění se vylíhne obyčejná šedivá slepice namísto očekávaného hollywoodského života se šťastným koncem. Může se stát, že z idolu se vyklube Hříšný kanec a že i žena se musí naučit s elegancí nosit svoje parohy.
romantika

Hříšný kanec

152 Kč
135 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Čtvrtek odpoledne. Půl páté - 11%
(2x)
Tragická smrt dvanáctileté Karen je ústředním motivem spojujícím osudy zdánlivě spolu nesouvisejících lidí z malého vlámského městečka.
romantika

Čtvrtek odpoledne. Půl páté

44 Kč
39 Kč
Pomíjivost světla - 11%
Milostný příběh mezi jednonohým Alakarem Macodym a moderátorkou a básnířkou Vernou Albrechtovou je především magickou a ironickou poutí do vzpomínek obou milenců.
romantika

Pomíjivost světla

53 Kč
47 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 27 položek
<< < 1 2 3