Nejprodávanější tituly - srpen 2016
Evropa

Benátky
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
Evropa
Ukázky

Benátky

89 Kč
Jednou úžasnou cestou okolo Islandu
Kniha odlehčeným až humorným stylem popisuje cestu okolo Islandu, kde jsme točili dokument. Přesný itinerář jsme neměli – rozhodli jsme se jet po hlavní islandské silnici kolem dokola a nechávali se překvapovat krásami tohoto fascinujícího ostrova.
Evropa

Jednou úžasnou cestou okolo Islandu

315 Kč
Andalusie
Sbližte se s krásami Andalusie. Španělsko je pro mnohé z nás hlavně zemí býčích zápasů, flamenca, sherry a zchátralých hradů. Pro Andalusii, nejtypičtější oblast Pyrenejského poloostrova, to platí dvojnásob.
Evropa

Andalusie

313 Kč
Navždy Provence
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
Evropa
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
Autoatlas Česká republika + Praha a okolí /2017/
Aktualizované vydání Autoatlasu České republiky v měřítku 1 : 240 000. Titul s praktickou kroužkovou vazbou ve formátu A4 přehledně zobrazuje silniční síť na 48 mapových listech.
Evropa

Autoatlas Česká republika + Praha a okolí /2017/

233 Kč
Praga (IT)
Conoscere Praga, la "citta magica", e come sfogliare un prezioso volume, in cui storia e leggenda, fiaba e letteratura si intrecciano con l'arte, di cui e da sempre propizia dimora.
Evropa

Praga (IT)

224 Kč
Slovenský raj
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Na zadnej strane je vlastivedný informátor, mapa roklín v podrobnej mierke 1:25 000, schematická mapka značkovaných chodníkov Slovenského raja.
Evropa

Slovenský raj

119 Kč
Vysoké Tatry
Podrobná turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:25 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Na zadnej strane: krajinovedný sprievodca, popis vybraných túr, informácie o horských chatách na slovenskej a poľskej strane pohoria.
Evropa

Vysoké Tatry

132 Kč
Kde pijí múzy 2
Ve druhém díle nás autor povede od Zlatého tygra, o němž byl díl první, na Nové Město do dalších slavných pražských hostinců, jejichž osudy se proťaly s českými kulturními dějinami a jež tak spoluvytvářely specifickou českou subkulturu.
Evropa

Kde pijí múzy 2

426 Kč
Praga
dlja gastěj stalici, u katorych nět mnoga vremeni, no možet byť inagda oni s udavolstviem vernutsa
Evropa

Praga

44 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>