Nejprodávanější e-knihy - září 2016
dle období

„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

dle období
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
dle období
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Přišel befel od císaře pána - 20%
(1x)
„Nestřílejte, tady jsme my, osmnáctý!“
Unikátní kompozice z deníků, pamětí a korespondence českých vojáků z první světové války, doplněná svědectvími jejich příbuzných v zázemí a deníkem novináře Jana Herbena.
dle období
Ukázky

Přišel befel od císaře pána

248 Kč
198 Kč
Odstřelovačské eso - 20%
(1x)

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

dle období
Ukázky

Odstřelovačské eso

199 Kč
159 Kč
Rudý snajpr na východní frontě - 20%
Paměti odstřelovače, který v řadách Rudé armády bránil Leningrad, byl několikrát raněn a ztratil své nejbližší. Velice realistický a přesvědčivý záznam průběhu heroických bojů na obranu města včetně popisu taktiky snajprů.
dle období
Ukázky

Rudý snajpr na východní frontě

305 Kč
244 Kč
Pod kuratelou Německé říše - 20%
Autorka se ve svém díle zaměřuje na hospodářský vývoj českých zemí v období protektorátu Čechy a Morava a na základě širokého výzkumu archiválií i tištěných pramenů domácí i zahraniční provenience zevrubně pojednává o proměně zemědělství.
dle období
Ukázky

Pod kuratelou Německé říše

240 Kč
192 Kč
Půjdu do pekla spokojen... - 20%
Je to fascinující příběh. Vysoký důstojník SS Adolf Eichmann, pověřený uskutečněním obludného plánu vyhlazení židovského obyvatelstva na všech územích ovládaných nacistickým Německem, patří k nejbizarnějším osobnostem 20. století.
dle období
Ukázky

Půjdu do pekla spokojen...

99 Kč
79 Kč
Traktát o „záchraně národa“ - 20%
Svazek shrnuje dosud knižně nepublikované studie a články Jana Tesaře věnované nacistické okupaci a úsilí české kultury o „nalezení nového národního vědomí“ tváří v tvář tehdejšímu smrtelnému ohrožení.
dle období
Ukázky

Traktát o „záchraně národa“

199 Kč
159 Kč
Stěhování národů - 20%
(1x)
Historická práce sleduje dramatické období evropských dějin na rozhraní starověku a novověku.
dle období
Ukázky

Stěhování národů

198 Kč
158 Kč
Radiotechnika za druhé světové války - 20%
Tuto knihu uvítají především milovníci 2. světové války. Získají s ní přehled o bezdrátové spojovací technice. Ta vydatnou měrou ovlivňovala součinnost všech druhů zbraní zúčastněných armád i dění za liniemi fronty.
dle období
Ukázky

Radiotechnika za druhé světové války

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>