Nejprodávanější tituly - září 2016
cestování

Má americká krása - 11%
Unikátní soubor povídek a reportáží přední české novinářky přináší neotřelé pohledy na Spojené státy a jejich atmosféru.
cestování

Má americká krása

269 Kč
239 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
cestování

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Vzpomínky námořníka 2. - 11%
Podivuhodný životní příběh námořního velitele ČNP v období tzv. normalizace, kdy se plavil jednak na lodích ČNP Jiskra nebo Praha a jednak na lodích ČSPD Banská Bystrica, Lednice nebo Kremnica.
cestování

Vzpomínky námořníka 2.

296 Kč
263 Kč
Transsibiřská magistrála - 11%
(1x)
Autor ve své čtvrté knize věnované Rusku seznamuje čtenáře s nejdelší železniční tratí na světě od prvních plánů až po současnost.
cestování

Transsibiřská magistrála

351 Kč
312 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
cestování
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi - 11%
Tak jsem již zpátky v Kolumbii, třicet hodin čtyřmi různými autobusy z Quita až do Medellínu. Policejní kontroly hledají drogy a zbraně, po zuby ozbrojené motohlídky vyhledávají ozbrojence, ukrutné vedro, jedna hořící pneumatika...
cestování

Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi

261 Kč
232 Kč
Jawa kolem světa - 11%
(1x)
Autor svou osmiměsíční cestu kolem planety v sedle skoro čtyřicetileté Jawy líčí s typickou nadsázkou a lehkou ironií, přičemž si všímá historických i dalších souvislostí, zážitky nezveličuje a pracuje s dnes nepříliš módní pokorou.
cestování

Jawa kolem světa

351 Kč
312 Kč
Kde pijí múzy 2 - 11%
Ve druhém díle nás autor povede od Zlatého tygra, o němž byl díl první, na Nové Město do dalších slavných pražských hostinců, jejichž osudy se proťaly s českými kulturními dějinami a jež tak spoluvytvářely specifickou českou subkulturu.
cestování

Kde pijí múzy 2

426 Kč
378 Kč
Srbský deník - 11%
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestování

Srbský deník

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 100 položek
1 2 3 .. 10 > >>