Nejprodávanější e-knihy - září 2016
osobní rozvoj

Hluboká práce - 20%
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
osobní rozvoj
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
191 Kč
Přednášejte jako na TEDu - 20%
(1x)
Řečníci TEDu jsou živým důkazem, že mluvená řeč může být silnější než psaný text – ovšem jen tehdy, je-li pečlivě promyšlená a bravurně pronesená.
osobní rozvoj
Ukázky

Přednášejte jako na TEDu

259 Kč
207 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 20%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
osobní rozvoj
Ukázky

Přestaňte se v práci stresovat

169 Kč
135 Kč
Příběh lidského těla - 20%
(1x)
Příběh lidského těla brilantně osvětluje transformace, které přispěly ke klíčovým adaptacím těla: osvojení chůze po dvou; přechod na jinou než ovocnou stravu; opatřování potravy lovem a sběrem.
osobní rozvoj
Ukázky

Příběh lidského těla

329 Kč
263 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Pořádek nejen v hlavě - 20%
Vydejte se na čtyřtýdenní očistu nejen svého těla, ale také vztahů, prostoru kolem sebe i své mysli. Díky spoustě skvělých tipů a názorných příběhů budete mít za pouhých 28 dní hotový úklid ve čtyřech důležitých oblastech svého života.
osobní rozvoj
Ukázky

Pořádek nejen v hlavě

169 Kč
135 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 20%
(3x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Myšlení, rychlé a pomalé

379 Kč
303 Kč
Poznej svůj cíl - 20%
(3x)
Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
osobní rozvoj
Ukázky

Poznej svůj cíl

130 Kč
104 Kč
Nikdy nedělej kompromis - 20%
(3x)
Strhující, nenahraditelná příručka vyjednávacích technik, vybroušených během zajímavé kariéry Chrise Vosse, který začínal jako pochůzkář v ulicích Kansasu, aby se později na desítky let stal hlavním vyjednavačem FBI s únosci.
osobní rozvoj
Ukázky

Nikdy nedělej kompromis

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 116 položek
1 2 3 .. 12 > >>