Nejprodávanější tituly - září 2016
druhá světová válka

Atentát na Heydricha - 11%
Středa 27. května 1942 v 10.35 hodin, libeňská zatáčka v Praze 8. Reinhard Heydrich, zastupující říšský protektor, sedí na předním sedadle mercedesu. Vůz řídí Johannes Klein, jeho vycvičený osobní strážce.....
druhá světová válka
Ukázky

Atentát na Heydricha

268 Kč
238 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
druhá světová válka
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Doskočiště protektorát - 11%
Dramatické osudy parašutistů a českých odbojářů radikálně vyvracejí všechny zažité teorie o zbabělém českém národu, který umí jen ohýbat hřbet a za svobodu vůbec nebojuje. Tihle lidé bojovali a vsázeli to nejcennější!
druhá světová válka

Doskočiště protektorát

248 Kč
220 Kč
Návraty - 11%
Kniha zkoumá nejen samotnou cestu přeživších holocaust zpět, ale především mnohost a různorodost toho, jak jejich fyzický a mentální návrat ovlivnil je samotné a jejich okolí.
druhá světová válka

Návraty

396 Kč
352 Kč
Odstřelovačské eso - 11%

V této autobiograficky laděné knize Sutkus detailně popisuje své zážitky z války, založené na pečlivě vedených, téměř deníkových záznamech, i svůj pozdější život ve vyhnanství na Sibiři pod dozorem sovětských tajných služeb.

druhá světová válka

Odstřelovačské eso

251 Kč
223 Kč
Hitlerova sbírka v Čechách 2 - Obrazy, dary, psací stůl - 6%
Po zveřejnění prvního dílu knihy se objevila řada nečekaných souvislostí a také mnoho otázek. Druhý díl přibližuje svět, který byl nejen těžištěm uměleckého proudu Třetí říše, ale také tvůrčí sféru, která byla Vůdci nejbližší. Literatura faktu.
druhá světová válka

Hitlerova sbírka v Čechách 2 - Obrazy, dary, psací stůl

339 Kč
319 Kč
Mnichov - 11%
Kniha významného britského historika je jedním z ojedinělých děl, které popisují tuto klíčovou událost českých a evropských dějin z pohledu Velké Británie.
druhá světová válka

Mnichov

327 Kč
290 Kč
Svědkové z továrny na smrt - 11%
(5x)
Členové zvláštního židovského oddílu, známého jako „sonderkommando“, byli jedi­nými očitými svědky masového vraždění ve vyhlazovacím táboře Osvětim-Brzezinka. Jejich autentická svědectví se stala základem pro tuto knihu.
druhá světová válka

Svědkové z továrny na smrt

358 Kč
318 Kč
Rudý snajpr na východní frontě - 20%
Paměti odstřelovače, který v řadách Rudé armády bránil Leningrad, byl několikrát raněn a ztratil své nejbližší. Velice realistický a přesvědčivý záznam průběhu heroických bojů na obranu města včetně popisu taktiky snajprů.
druhá světová válka
Ukázky

Rudý snajpr na východní frontě

305 Kč
244 Kč
Pod kuratelou Německé říše - 20%
Autorka se ve svém díle zaměřuje na hospodářský vývoj českých zemí v období protektorátu Čechy a Morava a na základě širokého výzkumu archiválií i tištěných pramenů domácí i zahraniční provenience zevrubně pojednává o proměně zemědělství.
druhá světová válka
Ukázky

Pod kuratelou Německé říše

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 44 položek
1 2 3 .. 5 > >>