Nejprodávanější tituly - září 2016
písňové texty

Kytaru s palmou (texty písní) - 11%
Dlouho očekávaný svazek písňových textů Oldřicha Janoty. Ve svazku sledujeme proměny Janotovy poetiky v průběhu čtyřiceti let a nacházíme zde poklady patřící k tomu nejlepšímu, co v české zpívané poezii vzniklo.
písňové texty

Kytaru s palmou (texty písní)

300 Kč
266 Kč
Nejznámější dětské písničky - 11%
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.
písňové texty

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
159 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
písňové texty

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
písňové texty

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Zběsilé balady - 6%
Edičně pečlivě připravená kniha zaplňuje významné bílé místo na mapě české literatury 70. let a současně přináší čtenářům jedinečnou, vtipnou poezii z rodu české písňové grotesky s hlubokým podtextem.
písňové texty

Zběsilé balady

332 Kč
312 Kč
Chtěl jsem jí zazpívat - 11%
Obsáhlý výbor z písňových textů Jaromíra Nohavici. Akcentuje texty vážnější a nadčasové a ukazuje tak jejich autora vůbec poprvé knižně jako významného současného českého básníka.
písňové texty

Chtěl jsem jí zazpívat

259 Kč
230 Kč
Otrokyně lásky - 11%
Album písní, autorkou jejichž textů je známá spisovatelka Simona Monyová.
písňové texty

Otrokyně lásky

152 Kč
135 Kč