Nejprodávanější e-knihy - září 2016
ekonomie

Jak to vidí Šichtařová - 20%
(6x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
ekonomie
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

171 Kč
137 Kč
Ekonomie dobra a zla - 20%
(18x)
Oxfordské rozšířené vydání s předmluvou Václava Havla. Debut Tomáše Sedláčka přeložený již do 14 jazyků. Ekonomická kniha roku - 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu (Wirtschaftsbuchpreis).
ekonomie
Ukázky

Ekonomie dobra a zla

198 Kč
158 Kč
Jak se stát skutečným lídrem - 20%
Ke správnému vedení lidí nestačí mít jen pouhé vysoké IQ. Kromě „obyčejné“ inteligence totiž musí mít každý skutečný lídr ještě jinou - EMOČNÍ.
ekonomie
Ukázky

Jak se stát skutečným lídrem

212 Kč
170 Kč
Komunikační dovednosti v praxi - 20%
Vedle popisu základních funkcí a charakteristiky komunikace a komunikačních forem zachycuje problematiku osobnosti člověka, jeho Já v komunikačním kontextu, sociální vnímání a naslouchání.
ekonomie
Ukázky

Komunikační dovednosti v praxi

365 Kč
292 Kč
Financování vlastního bydlení - 20%
Již 5. vydání praktické publikace je nejen aktualizováno, ale i podstatně přepracováno. Autor ukazuje oblast financování bydlení z hlediska kontextu osobních financí a propojuje oblast úvěrů s pojišťováním a s investováním.
ekonomie
Ukázky

Financování vlastního bydlení

195 Kč
156 Kč
Business Intelligence - 20%
Business Intelligence (BI) je moderním způsobem užití informačních technologií při analýzách, plánování a rozhodování firmy.
ekonomie
Ukázky

Business Intelligence

253 Kč
202 Kč
Akciové investice - 20%
Tento investiční bestseller obsahuje řadu příkladů z autorovy více než dvacetileté investiční kariéry.
ekonomie
Ukázky

Akciové investice

254 Kč
203 Kč
Elektronická evidence tržeb v přehledech - 20%
Publikace je vhodná pro vás všechny, kdo se chcete seznámit podrobněji s EET. V přehledech podává jednoduchou a srozumitelnou formou problematiku zavedení zákona o EET.
ekonomie
Ukázky

Elektronická evidence tržeb v přehledech

144 Kč
115 Kč
Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu - 20%
Autor bestselleru Jak z dobré firmy udělat skvělou (Good to Great) ve své další knize odhaluje, co odlišuje trvale úspěšné firmy od těch ostatních. Kniha nabitá stovkami příkladů nabízí praktické koncepty, které mohou aplikovat manažeři a podnikatelé
ekonomie
Ukázky

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu

399 Kč
319 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
ekonomie
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 61 položek
1 2 3 .. 7 > >>