Nejprodávanější tituly - září 2016
romány

Obrazy ze života M.
Domov není místo, ale lidé kteří ho tvoří.
romány

Obrazy ze života M.

44 Kč
Sedm bláznů - 11%
(2x)
Román Sedm bláznů (1929) zobrazuje Argentinu na okraji propasti. Monstrózní svět hemžící se snílky, revolucionáři a potenciálními diktátory může být vnímán jako Arltovo zlověstné proroctví trýznivého vývoje země ve 20. století.
romány

Sedm bláznů

207 Kč
184 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Kouzlo všednosti - 11%
(1x)
Komorní příběh mladých manželů Magdy a Adama. Přestože oba byli přesvědčení, že jim dvěma se to stát nemůže, čas ukázal, jak se mýlili. Všednost, jednotvárnost, nekonečný koloběh stejných rán a stejných večerů postupně mění jejich společný život.
romány

Kouzlo všednosti

296 Kč
263 Kč
Oblaka - 11%
Juan José Saer zůstává i v tomto románu věrný své tvůrčí vizi a soustředí zde základní stavební kameny své tvorby: úvahy o času a prostoru, o možnosti zobrazení skutečnosti a o nevěrohodnosti nástrojů – rozum, smysly a paměť.
romány

Oblaka

179 Kč
159 Kč
Ztráty a nálezy - 6%
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
romány
Ukázky

Ztráty a nálezy

254 Kč
239 Kč
Dívky z Montmartru - 11%
(1x)
Srdceryvný román odehrávající se během Zlaté éry v Paříži, inspirovaný jedním tehdejším obecně známým soudním procesem a skutečným příběhem dívky, jež Edgaru Degasovi stála modelem.
romány

Dívky z Montmartru

314 Kč
279 Kč
Provizorium - 11%
(3x)
Román vypráví o trýznivé cestě vykořeněného člověka, kroužící mezi dvěma světy, z nichž se nakonec přiklání k menšímu zlu. Zároveň jde i o podobenství člověka, který se nedokáže vyrovnat s příliš dotírajícím moderním světem.
romány
Ukázky

Provizorium

222 Kč
198 Kč
Záskok - 6%
(1x)
Humorný román z divadelního prostředí o tom, že i druhořadí herci občas dostanou svou šanci.
romány

Záskok

296 Kč
278 Kč
Němci - 6%
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>