Nejprodávanější e-knihy - září 2016
detektivky

Žena v kleci - 20%
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
detektivky
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
143 Kč
Firewall - 20%
(6x)
Osmý díl série případů komisaře Wallandera. Kurt Wallander v boji proti těm, kdo využili zranitelnosti moderního digitalizovaného světa.
detektivky
Ukázky

Firewall

199 Kč
159 Kč
Katyně - 20%
(4x)

Jak pomoci přenádherné dívce Lízince Tachecí, které by každý muž snesl modré z nebe, když ji nevezmou ani na gymnázium ani na konzervatoř ani na jinou školu s maturitou?? Nezbývá než otevřít složku PST! a přijmout ji do nultého ročníku tajné školy...

detektivky
Ukázky

Katyně

99 Kč
79 Kč
O krok pozadu - 20%
(8x)

Sedmý díl série případů komisaře Wallandera.


Muž ve stínu vyčkává. Oslava brzy skončí.

detektivky
Ukázky

O krok pozadu

189 Kč
151 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Ještě že nejsem kat
(4x)
Dobrodružný detektivní příběh, který se odehrává v renesanční Praze. Román vznikl na podkladě autorovy stejnojmenné divadelní hry. Nabízí plno zvratů, napětí, ale i zábavných situací a nečekané rozuzlení.
detektivky
Ukázky

Ještě že nejsem kat

199 Kč
Anatomie lži - 20%
(11x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

198 Kč
158 Kč
Neklidný muž - 20%
(14x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
detektivky
Ukázky

Neklidný muž

149 Kč
119 Kč
Letopisy královské komory I.
(5x)
První svazek nové řady historických detektivních příběhů.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory I.

199 Kč
Pentagram - 20%
(24x)
Pátý případ Harryho Holea. Pět obětí, pět prstů a pět diamantů ve tvaru pentagramu. Pět pečlivě vybraných míst činu. Řádí v Oslu sériový vrah nebo tu jde o něco jiného? A čeká Harryho opravdu vyhazov od policie i definitivní rozchod s Ráchel?
detektivky
Ukázky

Pentagram

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 93 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>