Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2016
děti a mládež

Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
děti a mládež

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

děti a mládež
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
151 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Malý miliardář - 6%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
děti a mládež

Malý miliardář

202 Kč
190 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Volání divočiny - 14%
(2x)
Londonovo Volání divočiny je mistrovským dílem jak svým stylem, tak i proto, že povyšuje dobrodružné příběhy na úroveň klasické literatury. Komiksové zpracování je určeno čtenářům již od 9 let.
děti a mládež

Volání divočiny

148 Kč
127 Kč
Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ - 11%
Oblíbená doplňková učebnice v přepracovaném a aktualizovaném vydání přináší k procvičení veškeré učivo probírané v hodinách českého jazyka a slohu na středních školách.
děti a mládež

Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ

206 Kč
183 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
děti a mládež

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Obrázkové čtení - Karel IV. - 11%
Život nejslavnějšího českého krále s humorem a nadsázkou.
děti a mládež

Obrázkové čtení - Karel IV.

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 155 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>