Nejprodávanější tituly - září 2016
povídky

Alice - 20%
Povídková kniha Alice je trochu jiná než předcházející dva tituly Judith Hermannové. Ohledává nejzazší bod — smrt.
povídky
Ukázky

Alice

119 Kč
95 Kč
Čáp nejni kondor - 11%
Autobiografická kniha písničkářky Radůzy obohacená o fotky ze soukromého archivu s interaktivní obálkou a s audioknihou jako bonus.
povídky
Ukázky

Čáp nejni kondor

215 Kč
191 Kč
Krocení sopek
Dvanáct autorů, dvanáct neobyčejných příběhů z Filipín, Vietnamu, Thajska, Indonésie a Singapuru.
povídky
Ukázky

Krocení sopek

80 Kč
Ta noc se nejspíš nevrátí - 11%
Cyklus jedenácti beletristických povídek ze současnosti prozaika a publicisty Ilji Kučery ml. Jedná se o jedenáct v podstatě obyčejných příběhů, v podstatě obyčejných lidí, které však pod citlivým drobnohledem přerůstají v překvapivá soukromá dramata
povídky

Ta noc se nejspíš nevrátí

198 Kč
176 Kč
Tajemství zmizelých rangerů - 11%
Nišvil devadesátých let – neskutečně skutečné centrum jižního Srbska v divoké, mrazivé době tragických konců a nových začátků – je jevištěm nezaměnitelných povídek o podsvětí, sexu, drogách, rodinných vztazích, rocku a popu.
povídky

Tajemství zmizelých rangerů

152 Kč
135 Kč
Anděl Esmeralda - 11%
Kniha nabízí průřez spisovatelovou tvorbou od konce sedmdesátých let do současnosti. V jistém smyslu přitom může sloužit jako úvod do DeLillova světa, najdeme v ní totiž většinu autorových erbovních témat: odcizení, paranoiu, obavu či děs ze světa.
povídky
Ukázky

Anděl Esmeralda

223 Kč
198 Kč
Jablko - 46%
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.
povídky

Jablko

158 Kč
86 Kč
Přátelé Nadace - 6%

Jako mimořádný hold Asimovovu dílu přijalo sedmnáct významných spisovatelů výzvu ponořit se do jeho rozsáhlého díla a vytvořit nové vzrušující povídky nejslavnějšího science fiction vesmíru dvacátého století.

povídky
Ukázky

Přátelé Nadace

338 Kč
318 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Vánoční příběhy a povídky - 20%
Několik povídek s vánoční tematikou, jejichž autorem je Karel Čapek, Vojtěch Steklač, Jaroslav Hašek, Ladislav Pecháček, Jaroslav Major a Rudolf Těsnohlídek, čtené předními českými herci. Účinkují Josef Somr, Josef Dvořák, Tomáš Töpfer, Miroslav Tábo
povídky
Ukázky

Vánoční příběhy a povídky

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 104 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>