Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2016

Pan Smraďoch
(1x)
Humorný příběh od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Audioknihu namluvil Jiří Lábus.

Pan Smraďoch

269 Kč
Zvěrolékař a psí historky
(1x)
Jiří Lábus čte příběhy o psech z knihy populárního britského spisovatele a veterináře.

Zvěrolékař a psí historky

224 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Čas opovržení
2. část Ságy o zaklínači Geraltovi a princezně Ciri.

Čas opovržení

359 Kč
České pověsti pro malé děti
Krásná a napínavá česká minulost do postýlky i do auta!

České pověsti pro malé děti

179 Kč
Karel IV. - Císař a císařovna
(1x)
Jaký byl pro krále Karla IV. rok 1363? Sňatkem s Alžbětou vzal vítr z plachet pouze jednomu ze svých protivníků, ještě jich zůstává dost. Královští manželé se pokoušejí nalézt společnou řeč.

Karel IV. - Císař a císařovna

296 Kč
Kruh
(4x)
V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo...

Kruh

314 Kč
V lese visí anděl
(3x)
Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství! Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy...

V lese visí anděl

269 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Kouzelný příběh o Krabatovi, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.

Čarodějův učeň

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>