Nejprodávanější tituly - září 2016

Faktor Churchill
(2x)
V životopise Winstona Churchilla podává autor se svým charakteristickým vtipem a pronikavostí podobiznu premiéra, který nebojácně vedl svůj národ do boje, přestože nenáviděl válku.
Ukázky

Faktor Churchill

422 Kč
Lipno - krajina pod hladinou
(1x)
Kniha ukazuje zmizelou podobu Vltavy a dávné šumavské přírody, památek, měst, obcí a portréty lidí, kteří žili na území dnešního Lipenska před výstavbou přehrady. Prostřednictvím 280 unikátních snímků z Fotoateliéru Seidel, ale i od dalších fotografů
Ukázky

Lipno - krajina pod hladinou

594 Kč
Pyramida
(2x)
V těchto pěti úžasných příbězích odehrávajících se před úvodním dílem série Vrazi bez tváře sledujeme Kurta Wallandera na jeho cestě k sobě samému nejen jakožto detektivovi, ale také jako člověku.

Pyramida

314 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1.
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
Sova
(3x)
Druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl.
Ukázky

Sova

296 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Léto

254 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Cesta do hlubin kantorovy duše
Miloš Hoznauer bývá označován za živoucí legendu pražských češtinářů. Tato kniha je nejen sledem nejrůznějších školních historek, včetně autorových vlastních trapasů, ale i humorně podaným obrazem našeho školství v posledním půlstoletí.

Cesta do hlubin kantorovy duše

224 Kč
Příběh lidského těla
(2x)
Strhující bestseller evolučního biologa prof. Daniela Liebermana osvětluje podstatné vlastnosti našeho těla s ohledem na všechny evoluční a kulturní tlaky, jež muselo podstoupit.

Příběh lidského těla

494 Kč
Řeky Londýna
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>