Nejprodávanější tituly - září 2016

Zima
(5x)
Malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.

Zima

254 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně
Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.

Kuchařka ze Svatojánu - zdraví z kuchyně

359 Kč
Flautoškola 1
Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu, doplněná přednesovými skladbami různých stylů i řadou metodických materiálů v samostatných sešitech, určená především žákům ZUŠ od 6 let a jejich pedagogům.

Flautoškola 1

266 Kč
Přestaňte se v práci stresovat
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.

Přestaňte se v práci stresovat

179 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší
(6x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

439 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Nová klavírní škola 1. díl
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
Přednášejte jako na TEDu
(1x)
Kniha Přednášejte jako na TEDu (v orig. TED Talks) se po vydání počátkem května 2016 okamžitě stala bestsellerem podle New York Times. Byla přeložena do 25 jazyků.

Přednášejte jako na TEDu

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>